Celeb

Tíz kilót akar leadni az esküvőig Caramel

Sz. B.

Létrehozva: 2015.04.25.

Nyakán az esküvő és egy világsztárral készül színpadra lépni. Caramel gőzerővel fogyókúrázik, hogy formába lendüljön.

Maga a világsztár, Craig David választotta ki Caramelt, ő az a magyar énekes, akivel együtt szeretne fellépni magyarországi koncertjén.

– Engem is meglepett a döntése, ez már tavaly kiderült, és hónapokig el sem akartam hinni, hogy rám esett a választás, de igazából még ma sem fogtam fel teljesen. Annyira persze már tudatosult bennem, hogy hosszú hetek óta próbálok a koncertre. Én lépek először színpadra, hiszen ő fogja megkoronázni az estét. Miután rólam lement az izgalom a fellépés miatt, utána már hátradőlve tudom élvezni Craig David buliját – magyarázta az énekes, akinek hetvenperces műsorában a régi nagy kedvencek is felcsendülnek az új album dalai mellett.

Ám nem ez az egyetlen izgalom mostanában Caramel életében, kedvesével a szeptember eleji esküvőre készülnek, amire szeretne formába lendülni.

– Egy kis felesleg felszaladt rám mostanában, egész pontosan tíz kiló, amitől szeretnék megszabadulni. A koncert miatt most nincs időm sportolni vagy edzőterembe járni, ezért egyelőre a diétát fogom erősen. Május harmadikán lemegy a koncert Craig Daviddel, utána lesz időm a mozgásra is – tervezget Caramel. – Szeretnék az esküvőre jobb formába kerülni, mert nem mindegy, hogy fogok mutatni a gyönyörű kedvesem és a kislányom mellett – tette hozzá mosolyogva.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek