Celeb

Találja ki mellből, combból, ki ez a magyar celeb!

kbgy

Létrehozva: 2015.04.18.

Felismeri a sztárokat a szájukról is? Ha álmából ébresztenék, és az orra alá dugnának egy fenékfotót, kapásból vágná kié a hátsó? Celebmellek országos szakértője? Bármikor beazonosít egy színészt akár a tarkójáról? Önnek szól új rovatunk!

Öt – különböző évjáratú – képet lát: öt részletet egy híres ember testéből. Önnek nincs más dolga, csak jól megnézni őket, aztán az alább megadott lehetőségek közül megfontoltan kiválasztani a helyes megfejtést. Kezdjük!

1. Csakúgy, mint múlt heti versenyzőnk, ő is büszke lehet a melleire – úgy méretre, mint formára. És ezek az ő esetében sem a sebészek, hanem a természet adományai.

2. Csak a botor játékosok háborognak azon, hogy ezzel a képpel nem jutnak közelebb a megfejtéshez. Ha a fül nem is segít sokat, a hajrészlet már annál inkább.

3. Ezen a 2000-es évek elején készült, emlékezetes fotón eheti rejtvényünk tökéletes teste, kifogástalan lába, combja, vádlija csodálható meg. A bokatetkó árulkodó!

4. Na, és akkor jöjjenek a végén a nagyon tipikus testrészek és ismertetőjelek. Aki az utolsó két képből sem jön rá, ki van a képeken, az gyakoroljon otthon sokat a jövő hétig.

5. Csakúgy, mint az érzéki ajkak a szexepiles anyajeggyel, ez a varázslatos szem sem téveszthető össze senki máséval.

Szavazzon! Megfejtés a jövő heti részben!

A múlt heti feladványunk Csobot Adél volt, amit szép számmal tippelő olvasóink csaknem 90 százaléka el is talált. Gratulálunk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek