Celeb

Palvin Barbara lejtőre került

Bors

Létrehozva: 2015.04.22.

Palvin Barbi már nem az az ártatlan kislány, aki két éve volt. Folyton bulizik, pasizik, és egyre lengébb öltözetben mutatkozik a civil életben is.

Egy fekete bőrű pasi arcát nyalogatja, „bemutat” a kamerának, orális szexet mí­mel­ve nyalogatja az ujjait... Ezek a nyilvánosságra került videók Palvin Barbi néhány nappal ezelőtti Los Angeles-i bulijáról, majd a mo­dell csomagolt, és a féktelen dorbézolást Pá­rizs­ban folytatta Mihalik Enikővel. Az őrült pillanatokat ő maga osztotta meg rajongóival Instagram-oldalán.

Bulilistáján az utóbbi hónapokban egyébként megfordult Zimány Linda és Miley Cyrus is. Barbi hazánk legnépszerűbb – ha nem az egyetlen – világsztárja, aki szépségének köszönhetően hamar a modellvilág ünnepelt csillaga lett.

Sokáig visszahúzódó, szende kislányként tekintettünk rá, de az utóbbi két évben mintha beszippantotta volna a celebvilág örvénye. A pletykák szerint elhódította Justin Biebert Selena Gomeztől, de összeboronálták már Leonardo DiCaprióval és a zenész Ed Sheerannel is, miközben szabadideje nagy részét kü­lön­bö­ző bulikon tölti. Partikon, ahol folyton koktélospohárral fo­tóz­zák, lányokkal csókolózik vagy épp mint most, önkívületi állapotban, kissé spiccesen mulatozik.

– Szeretem a munkám, ami olykor bulikkal is jár, de tudom, hol a határ – nyilatkozta a Borsnak korábban, amikor terveiről is szívesen beszélt. – Nem tu­dom, meddig tarthat a modellkarrierem, de szívesen lennék a távoli jövőben színésznő. Az életemet nem feltétlenül itthon képzelem el.

Barbi tavaly októberben töltötte be huszonegyedik életévét, vagyis már az Államokban is nagykorúnak számít, így engedély nélkül, korlátlanul fogyaszthat alkoholt, ami a partik állandó kelléke. A lány egyre jobban ha­son­lít a botránymodellhez, Cara Delevingne-hez. Sőt mintha külsőleg is egyre jobban hajazna Carára.

Csak remélhetjük, hogy Barbi tudja, hol a határ. Arra, hogy milyen gyakran mulatozik, és miért vállalja a botrányos videókat, nem kaptunk választ, noha több fórumon is próbáltuk felvenni vele a kapcsolatot. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek