Celeb

Lucas Palmira: ezek a saját melleim!

Munkatársunktól

Létrehozva: 2015.04.02.

A Borsban közölt bikinis fotói felkavarták az internet olvasóit. Palmira megnyugtatott minket: rajta minden természetes.

Gyönyörű hangja mellett formás idomaiért is rajonganak a férfiak. A Rising Star győztese, Lucas Palmira még csak tizennyolc éves, de már a lába előtt hevernek a férfiak.

– Még soha nem volt rendes barátom, volt már fiúm, de hosszú párkapcsolatom eddig még nem – vallotta be a Borsnak a visszahúzódó énekes. – Természetesen én is vágyom a szerelemre, de eddig még nem talált meg. Többen kérdezték már tőlem: ez hogy lehet? De erre én sem tudom a választ – magyarázta a lány, akit a Facebookon szerelmes levelekkel bombáznak az ismeretlen rajongók.

– Nem mondom, hogy mindenkit elküldök, aki közeledik felém, ha valaki megtetszik, azzal szívesen találkozom, és kiderül, komolyan meg szeretne-e ismerni. Persze nem egyszer fordult elő, hogy valaki nem értette meg az első válaszomból, néha elég erőszakosak tudnak lenni – tette hozzá, majd és azt is elárulta, a genetika mellett minek köszönheti tökéletes alakját.

– A Rising Star előtt rendszeresen sportoltam, futottam, úsztam és táncoltam. A verseny miatt abbahagytam, de ha lement az érettségi, szeretném újrakezdeni. Amíg pedig nem mozgok annyit, jobban odafigyelek az étkezésemre – mondta, de soha nem feküdt sebész kése alá.

Többen meggyanúsították ezzel, mondván: a keble olyan szép és formás, kizárt dolog, hogy a természet műve legyen.

– Ezek a saját melleim – mondta Palmira kissé zavarban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek