Celeb

Liptai Claudia védi a kirúgott Gesztesit

F. Zs.

2015. március 20. péntek 04:10

Volt felesége szerint a színész megpróbált leszokni az alkoholról, de mióta elküldték a TV2-ből, ismét küzdelmes napokat él.

Két héttel ezelőtt Gesztesi Károly – éppúgy, mint az elmúlt hét évben majdnem mindennap – bement reggel a Jóban Rosszban stúdiójába, ivott egy kávét, majd beült a sminkszobába, hogy az ott dolgozó stáb felkészítse őt külsőleg a hosszú forgatási napra. Már az utolsó simításokat végezték rajta, hogy Füredi Attilává váljon, amikor részvéttel teli hangon így szólt hozzá az egyik stábtag: nagyon sajnálom, Karcsi, el sem tudom képzelni, hogy nem leszel itt többé.

Gesztesi Károly így tudta meg, hogy kirúgták a sorozatból. A Bors informátora szerint nem akart rosszat, aki elkotyogta, hiszen gyakorlatilag már mindenki tudta a hírt, így feltételezték, hogy a főszereplő is tisztában van a helyzettel. Ám ahogy a megcsalt férj esetében is lenni szokott, Gesztesi tudta meg utoljára. A bennfentes egyébként más érdekes információt is megosztott a Borssal. Bár Gesztesinek voltak alkoholproblémái, azok sosem veszélyeztették a munkát. A kirúgásnak egészen más oka van.

– Hét éve dolgozik itt, és neki volt a legmagasabb gázsija. Jót írtak az újságok, tényleg 700 ezer forintot keresett havonta, ennyi pénzt soha senki nem kapott. De persze nem sajnáltuk tőle, hiszen megérdemelte, ő az egyik legnagyobb kaliberű színész köztünk. Tehetséges és népszerű. Ő volt a sorozat egyik arca, méltatlanul bántak el vele. Persze, mindenki tudta, hogy nagy bohém, nem vetette meg a piát, de arról szó
sem volt, hogy miatta ne lehetett volna dolgozni. Ez egyszerűen nem igaz – mondta a neve elhallgatását kérő stábtag, akitől azt is megtudtuk, hogy a kirúgás óta komoly érzelmi hullámvölgybe került Gesztesi. Eltűnt a nyilvánosság elől, vannak, akik azt mondják, amióta kirúgták, ismét iszik alkoholt.

– Nem lehet vele beszélni, most senkire sem hallgat, így dolgozza fel a dühét és csalódottságát. El sem tudta képzelni, hogy ezt megteszik vele, pláne ilyen módon. Bízott a munkatársaiban.

Megkerestük Liptai Claudiát, akit több szál köt Gesztesihez, hiszen nem csak kollégák a Jóban Rosszban sorozatban, de van egy közös kislányuk is. Adódik a kérdés: ha Gesztesi iszik, vajon biztonságban van mellette Panka? Liptai szerint száz százalékban.

– Karcsi most nehezebb időszakot él meg, de mi mind mellette vagyunk – mondta a színésznő. – Számíthat a gyerekeire, a családjára. Mindig is legendásan csodás apa volt, és ez ad majd neki erőt most is. Néhány hete maga fordult orvoshoz, és aki valaha próbált már leszokni cigarettáról, kávéról vagy alkoholról, az
pontosan tudja, milyen akarat és elszántság kell ehhez. Hat hete egy kortyot sem ivott, jól volt és tervekkel teli. A kirúgás azonban minden erejétől megfosztotta, most újra küzdelmesek a napok. Remélem, hogy minden rendbe jön. Mellette vagyunk – jelentette ki határozottan Liptai.

Bánfalvy is megvédte

A barátok és a pályatársak kiállnak Gesztesi mellett. Köztük Bánfalvy Ági is, aki jelenleg munkát ad a színésznek.

– Karcsi amolyan atyai jó barát az egész társulatban, akire mindig lehet számítani. (...) Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, soha semmilyen probléma nem volt, felkészülten érkezett a próbákra éppúgy, mint a vidéki előadásokra. A közönség állva tapsol minden egyes alkalommal, amikor együtt játsszuk a Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című előadásunkat – tette hozzá a Bánfalvy Stúdió producere.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Csak Orbán Viktornak volt ereje és bátorsága megakadályozni a brüsszeli olajembargót

origo.hu

Megrázó képeken az oslói terrortámadás

borsonline.hu

Igazi vérfürdő volt – Újabb tragédia történt egy strandon

hirtv.hu

UFO-észlelések Magyarországon: tucatnyi vadászgép üldözött egy UFO-t Taszár felett

ripost.hu

Egy vagyont bukhat felelőtlensége miatt Marics Peti

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf édesapja nem felejti el a rosszindulatú „kóstolgatásokat”

mandiner.hu

Ál-Klicskó verte át Berlin polgármesterét

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. június 26.: A Bika megbocsát, a Mérleg szerelmes hangulatban lesz

life.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

borsonline.hu

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó

borsonline.hu

Mentőhelikoptert riasztottak a Balatonhoz, szörnyűség történt

borsonline.hu

Megtudtuk, ki vágta el a torkát a 2-es metró alagútjában

További cikkek

Vlog

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó

Botrány

Hatalmas botrány, a királyi család kiutálta Meghant