Celeb

Meztelenül árulják magukat a sztárok

Bors

2015. február 25. szerda 11:00

Rose McGowan volt a legbevállalósabb, de Heidi Klum se panszkodhat, még mindig nagyon szexis.

A vasárnapi Oscar-díjátadón Patricia Arquette a nők egyenjogúságáról beszélt, illetve többen is kifogást emeltek az ellen, hogy az A listás celebekre folyton szexista megjegyzéseket tesznek. Nos, a két dolog valóban két olyan témát boncolgat, melyekkel érdemes foglalkozni, de sajnos pont maguk a celebek tesznek arról, hogy szexuális tárgyként tekintsenek rájuk. Meg lehet szólni Rita Orát vagy éppen Heidi Klumot, hiszen mindketten – mondhatni – látványosan hiányos öltözékben jelentek meg az Egyesült Államok legrangosabb filmművészeti díjátadóján. Szemmel láthatóan egyikük sem viselt alsóneműt, de védelmükre legyen mondva, akadtak már ennél sokkal megdöbbentőbb öltözékek is, melyek miatt azok is elpirultak, akik csak nézték. Viselőik ellenben nem csináltak nagy gondot belőle, jól érezték magukat a bőrükben.

Belona Qereti énekes-színésznő a tavalyi AMA-gála sztárja volt, s ha osztottak volna díjat a legközönségesebb celeb kategóriában, az albán származású híresség biztosan toronymagasan nyer.

Jaimie Alexander a Thor című film premierjén a Klum-féle ruha előfutárában jelent meg. A két évvel ezelőtti kreáció sokkal bevállalósabb volt a mostani modelleknél, mert majdnem tökéletesen meztelennek hat benne a színésznő.

Rihanna természetesen nem szégyellős fajta, de a barbadosi énekesnő néha olyan ruhában képes megjelenni nyilvános eseményeken, melyek miatt az ember elgondolkodik, vajon azért teszi, mert már nem megy neki az éneklés? Ezt a modellt a Los Angeles-i amfAR jótékonysági eseményen viselte.

Jennifer Lopeznek a Grammy-gálák a gyengéi. Idén lélegzetelállító volt a színésznő mélyen dekoltált ruhájában, de a 2000-ben megrendezett díj­átadón viselt Versace-költemény már nem a nőiességét emelte ki, hanem azt, hogy a férfiak szuggerálták: essen le, essen le!

Heidi Klum valóban büszke lehet a testére, elvégre 41 évesen is bomba formában van a szupermodell, de talán ő is túllőtt a célon, amikor a Versace ruha mellett döntött.

Az MTV VMA díjkiosztóját arra használják a celebek, hogy meghökkentsék a rajongókat vagy éppen pályatársaikat. Rose McGowan 1998-as megjelenését a vörös szőnyegen, senki nem tudta felülmúlni, s talán örök időkre megkapja a legbotrányosabb jelzôt a színésznő.

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

kemma.hu

Rendőrt gázolt egy férfi menekülés közben Tatabányán

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett

magyarnemzet.hu

Szenzációs felfedezések várhatók a Turul-dinasztiáról

szon.hu

"Felszólított, hogy költözzünk ki, de hova? Már nincs is kedvem élni, de tudom, a fiamnak szüksége van rám..."

origo.hu

Titkos, aranyérme kincsre bukkantak Németországban

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

origo.hu

Elképesztő ütemben nőnek a kriptopénzekkel kapcsolatos álláshirdetések

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

mandiner.hu

Betiltották a kritikai fajelmélet oktatását Virginiában

origo.hu

Elfeledett kincsekre bukkantunk egy régi Renault-szalonban – képek