Celeb

A Dallas Pamelája nem ért a férfiszívekhez

Tamás Rita

Létrehozva: 2015.01.03.

Ma ünnepli 65. születésnapját Victoria Principal, a Dallas Pamelája. Az amerikai színésznő magánélete, ahogy a sorozatban, nem zökkenőmentes. De az üzletben egy zseni.

Victoria, köszönhetően annak, hogy édesapja katona volt szerte a világban, 17 különböző iskolába járt. Színészetet Londonban tanult, innen ment vissza Los Angelesbe húszévesen. Se pénze, se ügynöke, se autója nem volt, de kitartásának köszönhetően kilenc hónap múlva már sokkal jobb körülmények között élt. Bizakodásra adhatott okot neki, hogy már ötéves korától szerepelt reklámfilmekben, és a bizonytalanság éveiben egy szépségversenyen dobogós lett.

Első filmszerepét 1972-ben kapta egy Paul Newman-filmben, amelyért egyből Golden Globe-díjra jelölték mint a legígéretesebb fiatalt. Ezekben az években híres szeretőkkel mutatkozott, előbb Anthony Perkins színész, majd Frank Sinatra énekes oldalán.

A Dallas 1978-ban kezdődött, amely megváltoztatta az életét: megnőttek a lehetőségei. Az adott körülményekből már addig is a legtöbbet hozta ki, ennek folyományaként magasan a legjobb szerződést kötötte a Dallas producereivel. Üzleti érzéke a későbbiekben csak tovább fejlődött: miután kilenc évvel később otthagyta a Dallast, saját produceri irodát nyitott, később könyvet írt az egészséges életmódról, a fiatalság megőrzését és az arra épülő iparágat is kisajátította, majd ékszerkollekciót dobott piacra. Többször megválasztották az év üzletasszonyának, talán ez az önállóság és sikeresség volt az, amit a férfiak nem tudtak elviselni.

Első férjétől, a színész Christopher Skinnertől két év után, 1980-ban elvált, Hollywood egyik legismertebb plasztikai sebészének, dr. Harry Glassmannak közel húszévnyi házasság után mondott búcsút 2006-ban. Gyermeket egyik kapcsolatában sem szült, magánéletét féltve őrzi. Amikor néhány éve űrutazásra készült, volt egy állandó kísérője, de igazi, tartós társat azóta sem talált. Üzleti sikerei mellett a környezet megóvásáért folytatott harc jelent még örömöt neki. Talán egyszer majd talál egy olyan társat, aki ezekkel együtt szereti.

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek