Celeb

Sarka Kata lányából manöken válhat

Sz. B.

Létrehozva: 2014.11.06.

Édesanyja nyomdokaiba léphet Hajdú Noémi. Az ötéves kislányról profi fotósorozat készült testvérével, Dáviddal együtt. A képekkel állami gondozott gyerekeken segítenek.

Akár egy profi modell, úgy pózolt a kamera előtt Hajdú Péter kislánya, Noémi. Édesanyja a kis Dáviddal együtt közös fotózást vállalt az Add át! program felkérésére.

– Állami gondozásban lévő gyerekekért dolgozó kampányban vettünk részt Noncsival és Dávidkával. Többször kértek már fel különböző cégek, amelyeknek az volt a kérése, hogy a gyerekek is szerepeljenek, de ez volt az első, amit elvállaltam – árulta a csinos édesanya.


 

– Fel kellett készíteni a kicsiket, mert Noncsi például nem szereti, ha fotózzák. Elmeséltem neki, hogy milyen gyerekeken segít azzal, ha ügyes lesz a fotózáson, és szerencsére nagyon fogékonyan reagált. Dávidkát különösebben nem kellett noszogatni, végül mindketten szépen megcsinálták, amit kellett. Sőt Noémi a végén már kifejezetten élvezte – mesélte Kata, majd hozzátette, nem bánná, ha lánya is a modellszakma felé kacsingatna.

– Ugyanúgy, mint bármi másban, a modellkarrierjében is támogatnám, ha egyszer esetleg a kamerát választja. Sok fotózáson vagyok már túl, így ismerem a hátulütőket is, és meg tudnám óvni ezektől– tette hozzá.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek