Celeb

Oszter Alexandra: Mindenki képes megérezni a jövőt

Bors

Létrehozva: 2014.11.16.

Oszter Alexandra szerint az életutunk adott, de a végkifejlet felé vezető ösvényről sokszor letérhetünk, hogy aztán a nekünk szánt végzet beteljesedjen. A színésznő az élet nagy döntéseit mindig a megérzései alapján hozza meg, és nem egyszer előfordult már vele, hogy az adott, jövőbeli történés képei előre felvillantak lelki szemei előtt. Alexandrával a misztikumokról beszélgettünk.

Ön babonás?

A babona a hiedelmekre épül. Én inkább azt vallom, hogy vannak jelek, melyekből lehet olvasni. Ezek lehetnek nem várt eseményt sugalló hétköznapi dolgok, amikről eszedbe jut valami. Legyen ez akár egy kép, egy szlogen vagy bármi más. A lényeg, hogy a figyelmed ráirányul, és teret enged az intuíciónak.

Gyakran hallgat a női megérzéseire?

Igen, mondhatni mindig. Nálam ez sokszor úgy jelentkezik, hogy látok magam előtt egy jelenetet, és tudom, hogy az adott dolog meg fog történni. Minden ember rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy megérezzen bizonyos dolgokat, és hiszem, hogy ezt az érzékünket az évek alatt fejleszthetjük. 

Tudna mondani néhány példát a megérzéseire?

Éppen autót vezettem. Már kanyarodtam a szüleim házához vezető útra, mikor egyszer csak beütött, hogy jaj, fel kell készülnöm egy színházi munkára. Nem értettem, aztán körülbelül egy óra múlva hívtak telefonon, hogy át kellene vennem egy színházi szerepet, vagy amikor megszületett a gyerekem, azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne otthon rajzolgatnom. Megjelent egy kép előttem. Műteremben ültem, és mesekönyvet illusztráltam. Bejött. Mára több mesekönyvhöz készítettem rajzokat.

Mi a véleménye az asztrológiáról?

Térképnek tartom. A segítségével az ember megnézheti, milyen adottságokkal született a Földre. Nagyjából ismerjük magunkat, ha ezen a ponton ér meglepetés minket, az kínos. Az asztrológia sokkal bonyolultabb, mint gondolnánk. Egy lehetőséget ad a kezünkbe, hogy sacc per kábé biztosra menjünk bizonyos szituációkban. A sorsunk nem kívánságműsor. Van egy fejlődési vonalunk, ahol végig kell mennünk, és nem lehet kikerülni bizonyos eseményeket, viszont ki lehet védeni helyzeteket, hogy azok milyen időpontban történjenek meg. Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy arra, amit tervezünk, az adott időpont jó vagy sem.

Készíttetett már magának személyes horoszkópot?

Igen, többször is. Több szem többet lát. Érdekesek voltak, bár sok újat nem tudtam meg magamról. Inkább egyfajta visszaigazolásnak tekintem őket. A nagy döntéseknél mindig biztosra mentem, a meg-érzéseimre hallgattam, és nem jósokra, tanácsokra…

Nem tudom eldönteni, hogy hisz-e a sorsban vagy sem.

Abban biztos vagyok, hogy vannak utak, melyek előre vannak vetítve az életünkben, viszont nem egy olyan pont van, ahol letérhetünk róla. Szerintem az sem igaz, hogy választani lehet. Van egy út, és hogy a végét az illető hogyan éri el, milyen kerülőúton ér oda, az már a sors keze.

Az ön napjait mennyire hatja át a spiritualizmus, az ezotéria?

A spiritualizmus a rajzaimban jelenik meg. A művészetembe építem bele a gondolataimat, az intuícióimat. Sajnos sokan azt gondolják, ha az ember hisz ezekben a dolgokban, akkor biztos nagyon unatkozik, sok az ideje. Én mindennek utánaolvasok, szeretek tájékozott lenni, de szerencsére jól működik a saját szelektáló programom.

Beszéltünk már sorsról, babonáról, horoszkópról. Ejtsünk szót az átkokról is!

Aki hisz benne, arra biztosan hat. Az agy képes arra, hogy olyan parancsot adjon ki, amit aztán az illető készpénznek is vesz. Szerintem ha nem törődünk vele, akkor nem történik semmi.

Érzett már olyat, hogy egy elvesztett szerette ön mellett volt? Kapcsolatba lépett önnel és jeleket adott az itt-létéről?

Egyszer különös késztetést éreztem a Balatonon, hogy firkáljak. A firkából a nagymamám portréja rajzolódott ki, de tökéletesen... Nos ő Klier Nelly, az egykori balerina. A nagymamám, véleményem szerint nagyon sokat van mellettem. Nagyon szeretett.

Oszter Alexandra most él először vagy már kipróbálta a földi létet?

Szerintem én több százszor éltem már. Parkl Viktória barátnőm a regressziós utazások tudora. Az utazásokon nagyon érdekes dolgokat tudhatunk meg magunkról.

Ki volt az előző életeiben?

Nem publikus. Titok.

Van védőangyala?

Talán több is van, vagy egy, de az egyik nagyon erős. Ha ő nem lenne, tán már nem is élnék… 

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek