Gasztronómiai vezetőjének kérte fel a Rudas fürdő étterme Kovács Lázárt, és ő örömmel mondott igent, ugyanis szabad kezet kapott a konyhában. A szakács elengedte fantáziáját, aminek török-magyar „fúziós” ételek lettek az eredményei, ráadásul főzéskor a Janus forrás vizét használja fel.
– Európában nem volt még arra példa, hogy gyógyvízből készüljön egy étel. Mindenképpen egyedi konyhát szerettem volna, olyat, amely ugyanolyan különleges, mint maga a fürdő. Az itt található forrás vizét használjuk, a levesek alapját is az adja. Sőt még a limonádé is gyógyvízből áll. A csapatommal apait-anyait beleadtunk a munkába, mire összeállítottunk mindent, hiszen a török-magyar menüsor nem nevezhető hétköznapinak. Azt szoktam mondani, hogy általunk a gyógyvíz nemcsak kívülről, de belülről is jótékonyan hat a vendégekre – mesélte Lázár Chef, aki rengeteg pozitív visszajelzést kapott.
– Igazi kihívás volt ez a feladat, de az eddigi tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy megfeleltünk a csapatommal. Megtisztelő forrásvízzel dolgozni, hálásak lehetünk a természetnek, hogy ilyen csodás lehetőségeket adott nekünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.