Celeb

Andy Vajna tévécsatornát vesz feleségének?

Bors

Létrehozva: 2014.11.22.

Kinézte magának a TV2-t Andy Vajna? A hírek szerint a kormánybiztos tárgyal a csatornával: két műsort is sugározhat majd. Lehet, felesége örül ennek legjobban.

Heteken keresztül tárgyalt a TV2 vezetőségével Andy Vajna, ennek eredményeként pedig várhatóan két műsoros produkcióját is a TV2 főcsatornájára viheti – írta meg pénteken a HVG.hu, hozzá téve, hogy az egyeztetések lassan a végéhez közelednek.

Akik ismerik Andy Vajnát, jól tudják, valósággal lesi felesége minden kívánságát, így sokak szerint akár még az is elképzelhető, azért próbál egyezkedni a TV2-vel, hogy neje jövő évben már képernyőre vihesse szépségversenyét.

Mint azt a Bors korábban hírül adta, a producer nejével, Vajna Tímeával három évre megvette a Miss Universe Hungary rendezésének jo­gait. Idén azonban csak az interneten lehetett nyomon követni a szépségversenyt, Tímea azonban a verseny sajtótájékoztatóján már arról beszélt, hogy valamelyik tévécsatornán szeretnék majd a jövőben sugározni műsorukat. Ha igaz a szóbeszéd, ez a sugárzás akár a TV2-n is lehet: ez alapján mondhatni, a világhírű producer mûsoridôt vesz nejének.

Ezt támasztja alá az is, hogy a házaspár nem titkolt célja: három év múlva Amerika helyettMagyarországon legyen a világdöntőt, amely véleméynük szerint hatalmasat dobna hazánk idegenforgalmán. Ehhez azonban az a minimum, hogy az egyik kereskedelmi televízió élőben adja le a versenyt, ez a szponzorokat is jobban csábítaná.

A magyarországi vezető szépségversenyeket két család irányítja, Vajnáékon kívül jó barátaik, Hajdú Péterék foglalkoznak ezzel. Sarka Kata ügyvezetővel a Magyarország Szépe Kft. tavaly 100 millió forint árbevételt könyvelt el, amelyet Tímea a hátországával hamar túlléphet.

Megkerestük a TV2-t, Koltay Tamás annyit fűzött a témához, hogy amennyiben bármilyen műsorral kapcsolatban lesz bejelenti valójuk, azt időben meg fogják tenni.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek