Celeb

Szinetár megsértődött, Liptai nem kér bocsánatot

F. Zs.

2014. október 21. kedd 05:10

Liptai Claudia epés megjegyzést tett Szinetár Dórára, szerinte a színésznő soha nem élvezte, amit a színpadon Bereczkivel csinált. Zoli nem érezte jogosnak a kritikát.

Liptai Claudia különös mejegyzést tett Szinetár Dórára a vasárnapi Sztárban Sztár egyik produkciója után.

A színésznő Pál Dénes és Vastag Tamás duett előadását, ahol Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra Ajándék című dalát adták elő eképp értékelte: ”Azért azt mondjuk el, hogy a Dóri soha nem élvezett semmit ennyire” – kezdte a produkció minősítését a női zsűritag, aki, bár igyekezett valamelyest javítani a helyzeten, végül mégis azt hozta ki a fiúk előadásának értékeléséből, hogy Szinetár Dóra, – hogy is fogalmazzunk – nem egy tűzrőlpattant lány. De ebben az esetben a halvérű, és az unalmas jelző is megállná a helyét. A nem éppen hízelgő értékelést hallva Bereczki Zoltán arcáról eltűnt az addig látott széles mosoly. Érezhető volt a stúdióban a feszültség.

Bereczki, aki a helyszínen igyekezett nem reagálni az elhangzottakra, vasárnap este időt kért, hogy hadd aludjon az élményre egyet. A Bors megkeresésére szûkszavúan kommentálta a történteket: – Claudia megjegyzése igazságtalan volt – állt ki volt felesége mellett Bereczki Zoltán.

– Dóri komor hangulatára vonatkozó véleménye, csak erre tudok gondolni, arra a rövid iőszakra vonatkozhatott, amikor a magánéletünk egy igen nehéz időszakát éltük, és ez talán látszott akkor Dórin. Claudia tíz évnyi munkánkat szólta le gyakorlatilag, ami nem túl elegáns. Bízom benne, hogy Claudiában nem volt rosszindulat, csak elragadta az adás heve. Nagyon kell erre vigyáznunk, mert ez bármelyikünkkel elôfordulhat – hangsúlyozta Szinetár egykori férje.

A Bors szerette volna megkérdezni az ügyben Szinetárt is, aki nem kívánta kommentálni a kedvesnek nem mondható kritikát. De egy közeli ismerősétől úgy tudjuk, hogy rosszul érintették kolléganője szavai. Egy másik forrásból pedig olyan információ is eljutott hozzánk, hogy a két nő között korábban egy féltékenységből adódó konfliktus is volt.

Liptai Cladudiát is megkerestük, akitől azt kérdeztük, hogy mikor romlott meg Dóra és közte a viszony és, hogy szerinte bocsánatot kellene-e kérnie? A színésznő így válaszolt: – Soha nem romlott meg a viszony, mindig is teljesen jó volt, és ez így is marad. Egyáltalán nem szándékozom bocsánatot kérni, mert semmi bántó nem volt abban amit mondtam. Dóri mindig is egy szelídebb típusú lány volt a színpadon, és ahogyan a világban mindig is lesz, a jó kislányok rosszak akarnak lenni, a rosszak pedig jók – magyarázta a Sztárban sztár zsűritagja. 

További cikkek

Tragédia

Összeomlott a családja, este meghalt a színész

Szexi

Megmutatta a színésznő, ekkora mellei vannak valójában - fotó

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat