Celeb

Korda Györgyék borban fürdenek

ozs

2014. október 20. hétfő 09:30

A rajongóktól kapott üveges borokból már akkora gyűjteménye van Korda Györgynek, hogy akár egy italkereskedést is nyithatna belőlük. Klárikát virágesővel halmozzák el, de mivel azok elhervadnak, az énekesnő lefotózza mindegyik csokrot emlékbe.

Az ország bármelyik szegletében ad koncertet a Korda-Balázs házaspár, a közönség mindenhol kitüntetett kedvességgel igyekszik meghálálni a fellépést. A leglelkesebb rajongók a vastaps mellett személyre szabott ajándékokkal is kedveskedik az énekes házaspárnak: Gyuri az esetek többségében finom borokat, míg Klárika buja virágcsokrokat kap. Mivel egyikük sem iszik alkoholt, az ajándékborok csak gyűlnek és gyűlnek.

– A mi drága nézőink különféle ajándékokkal lepnek meg minket, hogy kifejezzék az irántunk érzett tiszteletüket. Valószínűleg a dalainkat jobban ismerik, mint minket, mert én nem igazán szoktam bort inni, mégis annyi üveggel kaptam már, hogy akár italboltot is nyithatnék az összegyűlt raktárkészletből. Ennyi bort tíz év alatt sem tudnék meginni. Pont azon törtem a fejem a minap, hogy be kell szereznem egy speciális állványt, mivel a borosüvegeket vízszintesen kell tárolni – magyarázta Korda, aki most sem felejtette el kihangsúlyozni, hogy a tárgyi ajándékoknál számára sokkal nagyobb érték a rajongók évtizedek óta tartó szeretete. Balázs Klárit ital helyett gyönyörű virágcsokrokkal szokták meglepni a rajongóik, és ő ezt nem felejti el.

– Még mindig zavarba jövök, hogy ennyire figyelmes és kedves emberek járnak a koncertjeinkre. Mindig gyönyörű, millió színben pompázó bokrétákat kapok. Ahogy hazaérünk, az első dolgom, hogy vízbe rakjam őket. Mindent megteszek, hogy minél tovább tudjak gyönyörködni bennük, de a vágott virágok sajnos előbb-utóbb elhervadnak, ezért minden egyes bokrétát lefotózok, mert így soha nem hervadnak el. Mindegyikről pontosan tudom, hogy mikor és hol kaptam – árulta el Balázs Klári, hozzátéve, hogy már ajándékba kapott plüssfigurákból is összegyűlt egy szekrényre való. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

Novák Katalint próbálta provokálni egy román szenátor Erdélyben

life.hu

Halálra szúrtak egy nőt egy veszprémi gyár öltözőjében

mandiner.hu

Román trikolorral és egy Avram Iancu-képpel provokálta Novák Katalint egy román szenátor

metropol.hu

Botrányos az új divat: átlátszó ruhát viselnek a menyasszonyok

hirtv.hu

A lengyeleket támogatja, azonban a magyar kisebbséget nem segíti Ukrajna

vg.hu

Félmillió fölött lehet keresni eladóként az egyik hazai üzletláncnál

mindmegette.hu

Cukorbetegek leszünk, ha sok csokit eszünk? A dietetikus válaszol!

life.hu

Fokozd a barnulást kényeztető kakaóvajjal! (x)

borsonline.hu

Tönkretette a kemoterápia a csinos műsorvezető életét

borsonline.hu

Megmutatta ritkán látott családját Pintér Ada, ekkorát nőtt már a kis Freya

borsonline.hu

A legrosszabb kollégák: Ez a négy csillagjegy elviselhetetlen a munkahelyen

További cikkek

Kegyetlen

Zaklatók elől menekült, amputálni kellett az ujját a 11 éves fiúnak

Újrakezdés

„Ha akarnám sem tudnám titkolni, hogy jól érzem magam” - Immár hivatalos, elvált Marsi Anikó