Celeb

Elsírta magát Nagy Ricsi

kbv

2014. október 4. szombat 09:45

Összeomlott az RTL Klub kamerái és Tóth Gabi előtt Nagy Ricsi. Számára ugyanis bénítóan nagy a tét: szakított barátnőjével az X-Faktor miatt, és könnyen lehet, hogy két szék között a pad alá esik.

Minden színész rémálma, hogy a színpadon, a közönség előtt felejti el a szövegét. Nincsenek ezzel másképp az énekesek sem. Igaz, egy dalban könnyen lehet halandzsázni, így kibekkelve a pillanatnyi emlékezetkiesést, de nem az X-Faktor színpadán.

Nagy Ricsi, aki tavaly a Mentorházból esett ki, teljesen leblokkolt a Tábor színpadán. A mentorok többször is sulykolták az évek folyamán, hogy aki nem képes megtanulni a szöveget, ki se álljon a színük elé. Nem csoda, hogy Ricsi zokogásban tört ki a produkció után, hiszen ezúttal nála is „legördült a redőny”, elfelejtette a szöveget.

Tavaly Tóth Marci járt hasonlóan, aki egyszerűen nem tanulta meg a szövegét. Később Gabi éppen emiatt mondta azt, megbánta a döntését, amikor Ricsi helyett Marcit vitte az élő show-ba. Idén Ricsi okozott neki csalódást.

– Huszonnégy óránk volt arra, hogy megtanuljuk a dalt. Ezzel soha nem volt problémám, tavaly is simán vettem ezt az akadályt. Néhány sort megtanulni nem olyan megterhelő, most is úgy álltam ki a színpadra, hogy minden rendben. Ahogy elkezdődött a dal, hirtelen mégis mindent elfelejtettem, kerestem a szavakat, teljesen leblokkoltam – mesélte Ricsi, aki úgy érezte, cserben hagyta a mentorokat, akik bizalmat szavaztak neki.

Hogy a baki ellenére továbbengedik-e Ricsit, azt egyelőre nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy ha nem, akkor valószínűleg élete legnagyobb hibáját követte el. Ricsi ugyanis még a barátnőjével is szakított, hogy a műsorra tud-jon koncentrálni. Ha ennek ellenére nem mehet a Mentorházba, akkor két szék között a pad alá esik.  

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet