Celeb

Ki a legdögösebb testű expornós magyar celeb? - szavazzon 18+

Bors

Létrehozva: 2014.08.07.

A műfajban egyedüli magyarként maradandót alkotó, természetes mellű Michelle Wild, vagy a Facebook-függő Aleska Diamond? Netán a szavazófülkénél is bikiniben pózóló Kelemen Anna? De még az is lehet, hogy Krasznai Tünde! Szavazzon!

Aleska Diamond még csak 26 éves, de már túl is van egy pornós karrieren. Kicsit több, mint egy éve hagyta abba, bár előbb be akarta fejezni, csak kapott egy díjat, és akkor hülyeség lett volna abbahagyni.

 

 

 

A saját bevallása szerint is Facebook-függő lányról igazán nem nehéz olyan fotókat találni, amin megcsodálhatjuk igazán dögös testét. Aleska Diamond tavaly egyébként azt mondta nekünk, hogy a pornóból a közeg, a nyitott, elfogadó, barátságos emberek hiányoznak neki. Legtöbb jelenetét nézve nekünk ezekről az emberekről nem ez jutott eszünkbe, de mi természetesen külső szemlélőként nem láthatjuk a dolgok igazi valóját. 

Ha igazán komoly karriert befutott magyar pornóst akarunk találni, akkor egyedül a táncosnőből, majd szextelefonosból lett felnőttfilmes Michelle Wildot tudjuk felmutatni. A visszavonulás óta a Jóban Rosszban-t is megjárt, most 34 éves Vad Katalin a mai napig hihetetlenül népszerű a pornót nézők körében.

Hogy ez a csábos tekintetnek, vagy a pornós körökben akkoriban nem nagyon jellemző természetes melleknek köszönhető, azt nem tudjuk. A színésznő tényleg mindent bevállalt, lehet, hogy ennek is köszönhető a nagy siker. Azt, hogy manapság mit csinál, pontosan nem tudni, legutóbb pincérkedett. Férjével van egy lányuk is, Vad Málna, aki már majdnem tíz éves.  

Niki Belucciról régóta nem hallottunk, de akit David Guettával együtt jelöltek már díjra az életben, arra méltán mondhatjuk, hogy híresség. 

Korábban topless DJ-zéssel foglalkozott, na meg volt a Playboy-ban is. 18+-os filmjei között keresgélve nála sem arra jutottunk, hogy nagyon megválogatta volna, miket vállal be, de ez a biznisz már csak így megy. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor ebben a ruhának alig nevezhető valamiben örvendeztette meg rajongóit.  

Azok után, hogy Kelemen Anna 2007-ben a Méhkirálynő című kötetben kitárulkozott Havas Henriknek, teljesen eltűnt. Az egykori playmate, korábban pornós szőkeség idén viszont úgy döntött, teljes erőbedobással tér vissza, hogy szavazófülkében, zuhanyban meztelenkedjen, az orális szexszel viccelődjön, vagy éppen megbüntessék a TV2-nél.

 

 

 

Bár Krasznai Tünde, a legutóbbi X-Faktor egyik nagy tehetsége végleg lezárta pornós múltját, az internet nem felejt. Az énekesnő saját bevallása szerint azért próbálta ki a pornót, mert kíváncsi volt, és hamar független akart lenni, és amikor elköltözött otthonról, ezt az utat választotta.

Körülbelül másfél évet dolgozhatott pornósként, és az összeállításunkban szereplők közül kétségkívül ő vállalta be a legdurvább jeleneteket. Pofozták, fojtogtták, sőt, kínozták is. Volt, hogy olyan szerepbe is belevitték, ahol elsírta magát.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek