Celeb

Gáspár Zsolt háromszor annyit ér, mint Győzike

Munkatársunktól

2014. augusztus 19. kedd 05:30

Egymás tenyerébe csapott a TV2 és Gáspár Zsolt, így anyjának és Győzikének tett ígéretét megszegve folytatja az Édes életet – értesültünk. Győzikét így anyagilag is lepipálja. De mit szól ehhez a báty?

Miután Győzikét kirúgták a TV2-ből, öccse, Zsolti sem titkolta, ő sem forgat tovább. MC Zsolti ugyanis megfogadta édesanyja kérését, és tekintettel volt bátyja akaratára is, noha a TV2 már akkor is jelezte, számítanának az ifjabbik Gáspár gyermekre. A kocka fordult: a Bors megtudta, Zsolti visszatérhet az Édes életbe, sőt állítólag már alá is írta a szerződését.

– Száz- és háromszázezer forint közötti összeget kínáltak neki adásonként. Nem tudom, mennyiért, de állítólag már meg is állapodtak. Lassan már olyan elbánásban részesítik, mint Liptai Claudiát vagy ördög Nórát – mondta a forrásunk.

Győzike és családja a napokban ért haza Törökországból.  A Bors természetesen megkereste Győzit is, hogy értesülé-seinkkel kapcsolatban megkérdezzük. A roma rapper nagyokat sóhajtva hallgatta híreinket, és csak annyit közölt: – A testvérem elvesztése az igazi fájdalom, munkám már van. A hátamon kapaszkodott fel, és a jelek szerint meg is szédült…

Gáspár Zsolt röviden reagált. – Én nem szeretnék nyilatkozni. Nekem csak két főnököm van: egy odafent, egy meg Mari mama – magyarázta, talán egyértelműsítve azt is, valóban szerződése lehet már, amely miatt be kell fognia a száját.

A Gáspár testvérek így a jelek szerint jó ideig biztos nem beszélnek majd egymással. És mivel Zsoltiék és Győziék egy telken, de két külön lakrészben laknak, így a showman kénytelen lesz naponta szembesülni azzal, a kamerák ezúttal öccse kedvéért forognak a Gáspár-birtokon.

A TV2 így reagált Zsolti visszatérésére: Gáspár Zsolttal nem kötöttünk új megállapodást. Tiszteletdíjának pontos összege üzleti titok, annyit mondhatunk csupán, hogy a cikkben szereplő összeg igen távol áll a valóságtól. Azt is fontos leszögeznünk, hogy Gáspár Zsolt az Édes élet szereplőjeként nem sorolható a csatorna kiemelt műsorvezetői, sztárjai közé.

Baukó Éva élete is édes lesz

Baukó Éva és holdudvara is feltűnhet az Édes életben – értesültünk megbízható forrásból. Feltehetően már annak is szemtanúi lehetünk, hogyan pasizik majd az egy éve alkoholról üdítőre váltó Baukó, hétvégén ugyanis eget rengető bejelentést tett: „Ismét a szinglik táborában!” – közölte a világhálón a rajongóival.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meg akartak erőszakolni egy 55 éves nőt Pakson

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

borsonline.hu

Durva változás jön a budapesti tömegközlekedésben, közleményt adott ki a BKK

ripost.hu

Hatalmas robbanás rázta meg a napot, a Földre is hatással lesz

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

mindmegette.hu

Döbbenet, mennyit költöttek kajára a fesztiválozók a Szigeten

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

borsonline.hu

Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

borsonline.hu

Fotó: Olyat csinálnak Rúzsa Magdi ikrei, szüleik szétröhögik magukat

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki