Celeb

Elképesztően szexi lány lett a Barátok közt apácájából - fotókkal

K. B. V.

Létrehozva: 2014.06.21.

Szexi fotók kerültek fel az internetre Munkácsy Katáról. Az érettségi előtt álló lány a Barátok köztben apácát alakított, a magánéletben azonban ennél jóval bevállalósabb.

A sorozatban állig felöltözve, hosszú szoknyában, s általában szorosan összefogott hajjal láthattuk csak Munkácsy Katát. A Barátok közt külföldi missziót teljesítő Bokros Lindája azonban sokkal bevállalósabb, mióta ideiglenesen távozott a soro­zat­ból. Most igazi énjét is megmutatta: egy fotós kamerája előtt még a textiltől is megszabadult.

Kata ugyanis korántsem olyan szende, mint sorozatbeli karaktere. Imádja, ha fotózzák, de csak alapos megfontolás után mondott igent Gelner Loránd felkérésére. Pedig a fotós arra vette rá, hogy a kamera kedvéért szabaduljon meg a ruháitól. A színésznő a fotósorozaton tel-jes átalakuláson megy keresz­tül: szemérmes „tavasztündérből” vad szexistennővé válik.

– Mindig is érdekelt a fotózás, akár modellkedéssel is foglalkoznék, ezért nem volt kérdés, hogy elvállalom-e a felkérést. Nagyon büszke vagyok az elkészült képekre, szerintem jól sikerültek – mesélte lapunknak Kata, aki azt is elárulta, nemcsak azért szerencsés, mert profi fotós előtt pózolhatott, hanem mert szerelme, a színész Serbán Attila sem bán­ta, hogy barátnőjét ideiglenesen más vetkőzteti.

– Attilának is nagyon tetszettek a képek. Szerencsére egyáltalán nem féltékeny típus, és mivel tulajdonképpen mindent takarok, nem is látszik olyasmi, ami miatt féltékeny lehetne – folytatta a szeplős szépség, akitől többet egyelőre ne várhatnak a kíváncsi férfiszemek. Az ugyanis még belefér, hogy domborodó nőiességét mindössze a keze takarja, ennél többet azonban nem vállalna.

– A sorozatbeli Bokros Linda és Mun­kácsy Kata személyisége meglehetősen messze áll egymástól, nehéz is volt ezért eljátszanom az apácának álló tiné­dzsert. Én elég bevállalós vagyok, de egyelőre ezeknél merészebb képeket nem szeretnék – magyarázta a felvételi pontszám miatt újra érettségi előtt álló lány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek