Celeb

Sebestyén Balázs kirúgatta a tévétől zaklatóját

Bors

2014. április 25. péntek 08:15

Zavart elméjű rajongójától tart Sebestyén Balázs. A műsorvezető élő adásban elmondta: a fenyegetések egyre inkább zavarják, mert már korábban is sokan zaklatták.

Fenyegető SMS-ek árnyékolják be Sebestyén Balázs mindennapjait. A Class FM műsorvezetője tegnap reggel élő adásban arról panaszkodott, hogy hetek óta rejtélyes üze-neteket kap, melyekben egy ismeretlen azzal fenyegeti: kioltja az életét. 

– Ha holnap nem jövök be, biztosan ez pacák rabolt el – jegyezte meg félig tréfásan Balázs, ám hangjában érezhető volt az aggodalom. Kifejtette, hogy zaklatója mindennap csupa nagybetűvel írja üzeneteit, s hogy emiatt egyre inkább fenyegetve érzi magát. – Érzem, nem százas, pont az ilyen fazonoktól kell félni.

Balázs aggodalma nem indokolatlan, mivel nem először szembesül háborodott rajongókkal, akik mást, többet szeretnének tőle egy autogramnál vagy közös képnél. – Emlékszem, volt egy lány, aki kilenc évig azon dolgozott, hogy gyakornokként dolgozhasson mellettem, mert valamikor 2003-ban látott a Normafánál, és akkor én úgy néztem rá, hogy szabályosan megigéztem a tekintetemmel.

Ettől kezdve az lett az életcélja, hogy megtudja, milyen érzelmeket táplálok iránta. Én semmire nem emlékeztem az egészből, ezért finoman megkértem a stábot, hogy válasszuk le a lányt, mert el fog rabolni, és életem végéig egy gödör alján kell babáznom vele.

Balázs azt sem tartja kizártnak, hogy ez a hölgy mostani zaklatója. Egy molett lányról is anekdotázott, aki közös életet vizionált kettőjüknek. – Képes volt több mint négy órát várni az akkori munkahelyem előtt, majd át akart adni két karikagyűrűt. Nyilván elküldtem, ám ezzel nem ért véget a sztori. Hamarosan a közönségem soraiban láttam viszont tapsolóemberként, majd – kijátszva a biztonságiakat – beosont az öltözőmbe, ahol már csak azt láttam, hogy simogatta a ruháimat.

Szerettük volna megkérdezni Balázst jelenlegi zaklatójáról, ám nem értük el.

Testőrökkel védekezhetne

Alacsony önértékelésű emberek, negatív énképpel – így lehet röviden jellemezni a fanatikus rajongókat, akik közel akarnak férkőzni Balázshoz. De hogyan szabadulhat meg tőlük? – Miután már rajongók helyett zaklatókkal áll szemben, nyilván mihamarabb szabadulni szeretne tőlük, ám ez nagyon kényes téma. Ilyenkor testőrök alkalmazása sem indokolatlan – magyarázta dr. Végh József kriminálpszichológus.

További cikkek

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

szoljon.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Tószegen: két autóval üldözték a nőt, akinek kisfia is a kocsiban ült

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

nemzetisport.hu

NFL: felesége dolgozott, hogy a Rams elkapója megvalósíthassa álmát

vg.hu

WHO: korántsem biztos, hogy az omikron az utolsó variáns

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion