Celeb

Horváth Éva csak magával foglalkozik

Tukacs Tekla

2014. április 12. szombat 10:45

Horváth Éva élete a szépség. A 35 éves nő minden idejét az egészséges életmódra és a tökéletes megjelenésre fordítja, de számára ez munkaköri kötelesség, hisz egy divatműsor háziasszonya.

Tizenöt éve tűnt fel egy magas, vékony barna fiatal lány az egyik neves magyar szépségverseny dobogóján, s azóta ebből a külsőből profitál. Horváth Évát túl a harmadik x-en sok fiatalabb kollégája megirigyelhetné, hiszen életkorából akár tíz évet is letagadhatna. A külsőnek azonban ára van: saját bevallása szerint a munka mellett a szépségkezelések, a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozással együtt járó alapanyag felkutatása veszi el a legtöbb idejét.

– Nagyon fontos számomra szépség és az egészség. Nyilván az életem része a divat, és a munkám része a szépségipar. Az egészséges bőr, az ápolt haj a legjobb biztosíték a természetes szépség eléréséhez és megőrzéséhez. Mindemellett a legbonyolultabb dolog számomra a táplálkozás, hiszen nemcsak tartósítószermentesen étkezem, de a tökéletes alapanyagok beszerzését is kiemelten fontosnak tartom, ami néha nagyon bonyolult. Zöldségeket, gyümölcsöket csak piacon szerzek be – magyarázta szépségének titkát Éva, akinek a műsorvezetés mellett legújabb szenvedélye saját életmód-blogja, melyen utazással, egészséggel és divattal kapcsolatos tippeket oszt meg a kedvelőivel.

– Imádok utazni, érdekel a divat, és szerencsére ez a rajongóimat is foglalkoztatja, ezért belekezdtem egy komoly blogírásba, ahol olyan témákkal foglalkozom, amelyek engem is érdekelnek. Igyekszem népszerűsíteni az elveimet, tippekkel és tanácsokkal szeretném színesíteni az oldalt – vallja a mûsorvezető, aki hétfőtől a Megruházlak című műsorban láthatnak a nézôk a VIASAT3-on. Tukacs Tekla

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

metropol.hu

„Ilyet nem is láttam, még soha! Iszonyú!„ – brutális hóvihar csapott le Magyarországon – Videó!

origo.hu

Ügyesen feltette a BMW-s a hóláncot, csak azt nem találta el, melyik kerékre kellett volna

vg.hu

Oroszország szerint a NATO-nak Romániát és Bulgáriát is el kéne hagynia

bama.hu

Kattant a bilincs: ismét baranyai dílerekre akadtak a rendőrök

origo.hu

Bionikus szemmel érzékeli a világot egy nő

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

vg.hu

Februártól kötelező a koronavírus elleni oltás Ausztriában

origo.hu

Óriási repedések jelentkeztek a legendás svájci bankrendszer pedigréjén