Celeb

Zúzós rockzenére vált át ByeAlex

Címkék
rockByeAlex

Tukacs Tekla

Létrehozva: 2014.03.25.

Kukássapka, szakáll, szemüveg – ugye önök is így ismerték meg ByeAlexet? Pedig lehet, hogy nem is ez a (volt?) hipszter igazi arca: talán közelebb áll hozzá a rockerfazon. Hamarosan meg is láthatjuk!

Régi álma válik valóra ByeAlexnek. Az énekes négy évvel ezelőtt alakította a My Gift to You nevű zenekart, ám eddig nem sikerült befutnia a háromtagú bandának. Márta Alex már korábban mesélt lapunknak arról, hogy szeretne egy kicsit vál­toztatni a stílusán: a szemüveges, sapkás szerény srác helyett egy kicsit jobban kieresztené a hangját, és eltávolodna a hipsztervonaltól.

– Metálzenén nőttem fel, elég kemény bandák számai voltak a kazettáimon tinikoromban, így ebben a zenekarban is a hardcore és a metál műfaja érvényesült. Reméljük, érvényesül is majd a zenei piacon. Profi zenét akarunk, egy kicsit agresszívat, egy kicsit költőit.

– Valójában 2008 óta készülünk egy lemezre, de anyagi nehézségeink voltak. Úgy tűnik, ez a terv csak most fog megvalósulni – magyarázta Alex, aki mellett Nagy Attila és Szakajda Tibor játszik majd. A Dal tavalyi nyertese azonban megnyugtatta rajongóit: ByeAlex sem tűnik el a színpadokról.

– Az önálló projektjeimet sem feledem, hamarosan új klip és új dal is érkezik, valamint nemsokára megjelenik első regényem – tekintett a jövőbe az ambiciózus énekes.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek