Celeb

Piás vagányból pocakos kispolgár lett Stohl

Bors

2014. március 24. hétfő 09:45

Iszik, kártyázik és nőzik Stohl András legújabb szerepében, a Lumpáciusz Vagabundusz című zenés komédiában. A színész azonban szerepe szerint végül jó útra tér: a békés családi életet választja. Vajon az életben is igaz ez?

Különös párhuzam jelenik meg Stohl András élete és legújabb főszerepe közt a színpadon. A színész egyfolytában iszik, kártyázik és nőzik a Lum-páciusz Vagabundusz című zenés komédiában, melyet Heltai Jenő klasszikus műve alapján Eszenyi Enikő vitt színpadra.

A kétfelvonásos szatirikus darabban Stohl Cérnát, a nincstelenné vált szabót alakítja, akit a nőkön és az italon kívül semmi más nem érdekel. A színész két társával, Lengyel Tamással és Hevér Gáborral együtt kiválóan hozzák a lecsúszott karaktereket, hiszen – mint ahogy arról lapunk már korábban beszámolt – a bemutatót megelőző próbákon Eszenyi külön toxikológust és pszichológust is rendelt a művészekhez, hogy tanácsokat adjanak a hiteles játék kedvéért.

Ám Stohl esetében feltehetően nem csak színészi tehetsége, de saját életútja is segítette Cérna megjelenítését: 2010-ben az alkohol és a droghasználat miatt okozott súlyos autóbalesetet, melynek következményeként öt hónapra börtönbe is vonult. Nemrég pedig a Blikk arról adott hírt, hogy egy pesti szórakozóhelyen egy szülinapi buli alkalmából öntött fel a garatra.

A magánéleti botrányok ellenére és a múlt árnyékát elfeledve Stohl András családjával igyekszik a rendes polgári életét élni: nemrég párjával, Ancsikával bejelentette, hogy három lány után végre fiúgyermeke születik.

A szerepnek azonban itt is megvan a maga pikantériája: mintha Stohlra szabták volna. Cérna a szabadság, a mámor és az élvezetek helyett jó útra tér és egy kispolgári nyugodt életet választ: feleséggel, gyerekekkel, kertes házzal, ahol mintaapaként, megpocakosodva nyírhatja a füvet cimboráival.

A Vígszínház előadása ugyan happy enddel végződik, ám, hogy Stohl végleg megtalálta-e a helyes utat és a boldogságot, arról sajnos nem tudtuk megkérdezni, hiszen a színész az előadás után nem kívánt nyilatkozni.
 

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Bűnöző, neonáci, focihuligán: Itt van Gyurcsányék piszkos 12-je

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak

zaol.hu

Csarnokok égnek egy türjei telephelyen

origo.hu

A vegyi szennyezés túllépte az emberiségnek biztonságos határértéket

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Micsoda este Budapesten! – izlandi lapszemle

origo.hu

Kérni sem kell, automatikusan jár a 25 év alattiak adómentessége

vg.hu

Katasztrófa lehet, ha a repülőtereken bekapcsolják az 5G-t

vg.hu

Magyarországnak még sohasem volt ekkora értékű aranytartaléka

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Gigantikus, 21 ezer milliárd forint értékű felvásárlást hajt végre a Microsoft