Celeb

Marenec Fruzsi még titkolja kedvesét

F. F.

Létrehozva: 2014.03.12.

Úgy tűnik, bekopogtatott a szerelem Marenec Fruzsinához. A Barátok köztből megismert lány másfél éve szingli. Boldogságát a közösségi oldalon is megosztotta, de még nem szeretné elkiabálni.

Marenec Fruzsina néhány napja egy igen romantikus hangulatú képet tett fel közösségi oldalára. A fotón majd kicsattan a boldogságtól, nem csoda, hiszen egy gyönyörű fehér rózsával kedveskedtek neki. S hogy ki lehetett az örömszerző?

Fruzsi ismerősei közül többen meg is kérdezték: – Kitől kaptad ezt a rózsát? Talán valamilyen titkos hódolótól? – írta egyikük. – Szerelem a levegőben – jelentette ki egy másik barátja. A Bors megkereste Fruzsinát, valóban rátalált-e a szerelem, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. Egyébként a sors különös meglepetése, hogy mindezt nyáron a Bors asztrológusa előrejelezte, hogy számára szerelem várható tavasszal.

Ezt a rózsás képet töltötte fel Fruzsina a Facebookra. A barátok egybôl egy új szerelemre következtettek

– Jelentős partnerkapcsolati fordulat 2014 január második felében nyerhet aktualitást, és a gyermekvállalás is felmerülhet. A partner kilétét illetően: jelentős a korkülönbség – mondta a csillagok szakértője, amire Fruzsi lapunknak akkor így reagált.

– Tudatosan vonzom be a jót, tudom, milyen férfira vágyom. A saját korosztá-lyomat több szempontból komolytalannak tartom. A gyermekvállalás gondolatától sem ijedtem meg, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy fiatalon legyek édesanya – árulta el a csinos lány. Így már csak az a kérdés, meddig titkolja még, hogy bekövetkezett a jóslat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek