Celeb

Dér Heni nyakékére fájt a rajongó foga

TT

2014. március 10. hétfő 11:00

Egy év alatt, több mint száz darab bizsut gyűjtött össze Dér Heni. Az énekesnő lapunknak elmondta a koncerteken olcsó bizsut hord, ám van néhány értékes darabja is, melyek közül egyet soha nem vesz le a kezéről.

Több száz darabos ékszergyűjtemény birtokosa Dér Heni. A Sugarloafból tavaly kivált, azóta szólókarriert építő énekesnő lapunknak elárulta: miután leszokott a krónikus cipővásárlásról, azonnal jött egy újabb kór: mániákus bizsugyűjtővé vált.

– Néhány éve a szép cipőknek sem tudtam ellenállni, tucatjával vásároltam őket. Ma már a bizsuk a gyengéim, melyek szerencsére olcsóbbak is és kevesebb helyet is foglalnak – nevetett az énekesnő.

– Mostani darabjaim nagyjából egy év alatt gyűltek össze, többségük karkötő és nyaklánc, utóbbiakért mostanában különösen odavagyok – magyarázta Heni, akinek a sok csillogó aranyszínű darab mellett, egy valódi Swarovski kristályokból kirakott nyakkendő a kedvence.

– Ez egy régi ajándék ami, nagyon kedves számomra. Nyilván ez komolyabb értéket képvisel, és nem kopik el úgy mint a filléres bizsuk, de azokkal sincs bajom, hiszen a fellépéseimen sokszor nem is ajánlatos drága ékszerekben csillognom – vallotta lapunknak az énekesnő, akiről egyszer majdnem letépték az értékes nyakéket.

– Emlékszem egy fellépésen történt: a szervező azt akarta, hogy vegyem le és adjam ajándékba a lányának. Illedelmesen mondtam, hogy nem tehetem, mert ez számomra is emlék, majd erre irigynek nevezett és kikelt magából.

Kellemetlen egy eset volt, de talán az ilyen incidensek elkerülése végett sem hordok drága ékszert a koncertjeimen – merengett el múltbéli emlékein Heni, akinek a sok csillogó bizsu közt egy gyűrű ragyog a legfényesebben: eljegyzési gyűrűje, mely nem a múltba hanem jövőbeli esküvőjére repíti el nap, mint nap. Ezt sosem veszi le az ujjáról.

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

likebalaton.hu

Húsz lóerőig jogsi nélkül is vezethetsz már hajót a Balatonon

origo.hu

Élelmiszerárstop: nem figyelmeztet, túlárazás esetén rögtön bírságol a hatóság

mandiner.hu

Videó készült a balesettel végződő debreceni autósüldözésről

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

origo.hu

Kísértetiesen villogó tárgyat észleltek az űrben

nemzetisport.hu

MLSZ: Csányi Sándor nagyobb együttműködést vár a szurkolóktól

vg.hu

Modern fegyvereket kérnek Moszkvától az ukrán szakadárok

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

haon.hu

Rablást kísérelhettek meg egy Hatvan utcai ékszerüzletben

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

origo.hu

Az USA-ból jöhet a Tesla trónfosztója