Celeb

Eszenyié Enikőé lett a Vígszínház

Bors

Létrehozva: 2014.02.27.

Vége a több hónapos bizonytalanságnak, másodszorra megszavazta a Fővárosi Közgyűlés Eszenyi Enikő kinevezését a Vígszínház direktori posztjára. A megbízatása 2014. március elsejétől 2015. június 30-ig szól, vagyis másfél éves időszakra.

Az első pályázaton a direktor asszonynak még volt kihívója, Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója személyében, de miután a Közgyűlés tavaly szeptemberben érvénytelennek nyilvánította mindkét pályázatot, Balázs nem futott neki újra.

Eszenyi közleményben mondott köszönetet: „Örülök, hogy a fenntartó megszavazta nekem a bizalmat és lehetőséget adott, hogy munkatársaimmal folytassuk annak a fajta színháznak az építését, amelyben valamennyien hiszünk. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt időszakban bizalmukról és szeretetükről biztosítottak.

Köszönet a Vígszínház társulatának, hogy mindvégig támogatott, és azért, hogy ilyen rendkívüli hivatástudattal és odaadással dolgozott, bizonyítva azt, hogy az egyik legértékesebb színházi társulat ma Magyarországon.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek