Celeb

Aggódnak érte: öngyilkosságtól féltik Szikorát

ozs

Létrehozva: 2014.02.05.

Szikora Robi személyiségét egy ismeretlen lopta el a közösségi oldalon. A szélhámos annyira jól másolt, hogy amikor az ál-Szikora öngyilkossággal fenyegetett, azt a híresség ismerősei is elhitték.

Megijedtek Szikora Róbert ismerősei és rajongói, miután a közösségi oldalon azt olvasták, hogy az R-Go frontembere nagy elkeseredettségében az öngyilkosság gondolatával foglalkozott.

A Facebook-oldalon az alábbi bejegyzés olvasható: „Én ezt már nem bírom, annyi minden történt velem ebben az évben. Azt hittem, az újév jól fog kezdődni… folyton csak belém rúgnak, itthagynak... nem szeret engem senki… én ide szórakozni jövök fel és folyton csak felidegesítenek vagy megbántanak... ebből lett elegem… félek, hülyeséget fogok csinálni.”

A közzététel után pillanatok alatt aggódó hozzászólások lepték el az énekes profilját. A különös történések hatására a Bors aggódva hívta fel a csikidám királyát, aki nevetve reagált megkeresésünkre.

– Köszönöm az érdeklődést, de mindenkit megnyugtatok, nincs szándékomban eldobni az életem. Nem is volt soha, és nem is lesz. Nem vagyok fent a Facebookon, így nincs is ott semmilyen adatlapom. A rajongótáborommal rendszeresen találkozom személyesen a koncertek után, meg az R-Go klubtalálkozókon – jelentette ki Robi, akinek rajongói már beszámoltak az ál-Szikora létezéséről.

– Két idiótáról is tudomásom van, akik mindent tudnak rólam, és olyan szavakat és szófordulatokat használnak, mint én. Ellopták a személyiségemet, és virtuálisan bitorolják. Annyira profin felkészültek belőlem, hogy az elmúlt pár hónapban emberek százait tévesztették meg, miközben még gondolatokat és dalokat tettek közzé, sőt még a rajongóimmal leveleztek is a nevemben. Fogalmam sincs, hány embert verhettek így át – értetlenkedett az X-Faktor mentora, aki a személyét ért kellemetlenségek ellenére sem tervez semmilyen jogi lépést a szélhámosokkal szemben.

Ő inkább úgy védekezik ellenük, hogy tudomást sem vesz róluk.

Az öngyilkosságról szóló Facebook-bejegyzés. Az oldal tegnap óta már elérhetetlen

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek