Celeb

Öngyilkossági kísérlet után újra szerelmes Alekosz Anitája

Létrehozva: 2014.01.27.

Alekosz egykori feleségjelöltje másfél évvel ezelőtt ugrott ki a nyolcadikról, akkor az a hír járta, ha nem hal meg, mozgásképtelen marad. Anita testileg és lelkileg is egyben van. Ráadásul szerelmes.

2012 nyarán horrorisztikus kép tárult egy XIX. kerületi panelházban élők szeme elé: az egyik lakó öngyilkossági szándékkal a nyolcadik emeletről a mélybe vetette magát. A fiatal nő nem volt ismeretlen a szomszédok előtt, a balesetet megelőzően szerepelt a tévében, ő volt az egyik lány a „Szerelem a legfölsőbb szinteken” című műsorban.

Alekosz feleségkereső realityjében nagyon népszerű volt Anita, egy ideig úgy tűnt, hogy ő lesz az, aki elrabolhatja az érdi macsó szívét. A szőke lány végül nem nyerte meg a valóságshow-t, mert lelkileg nehezen bírta a bezártságot, önként hagyta abba a játékot. Ezután hátat fordított a celebségnek, beleszeretett egy férfiba, akivel civil életet éltek. A kapcsolatuk azonban annyira viharos volt, hogy egy veszekedés után felállt egy székre, és az ablakon át kivetette magát a mélybe.

A lánynak nagy szerencséje volt, az esését egy, a karját átszúró tuja tompította le annyira, hogy „megúszta” nyílt végtagtörésekkel, gerinctöréssel, és többszörös bordatöréssel. Napokig feküdt az intenzíven mélyaltatásban, a barátai vért adtak azért, hogy legyen elegendő a rá váró műtétekhez. Az első időben kritikus volt az állapota, az orvosai sem tudták, hogy túléli-e, és ha igen, lábra tud-e állni valaha.

Azóta másfél év telt el, és semmit nem hallottunk Anitáról. A fiatal nőre a napokban figyelt fel a Bors munkatársa, aki Anita Facebook-oldaláról értesült arról, hogy a lány nemcsak hogy tökéletesen felépült, de még a szerelem is rátalált.

Anita története bizonyára sokaknak ad majd reményt. Ôt is szerettük volna megkérdezni arról, vajon hogyan sikerült ilyen rövid idő alatt a legmélyebb depresszióból szó szerint talpra állnia. Anita azonban továbbra is szeretné kerülni a nagy nyilvánosságot. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek