Celeb

Oh: Stohl Andrást félig szeretik

K. B. V.

Létrehozva: 2014.01.23.

Stohl András a legismertebb magyar színész – derült ki egy közvélemény-kutatásból. Kevésbé örvendetes hír a Vígszínház művésze számára, hogy csak az ország fele szereti.

Szinte minden magyar ember ismeri Stohl Andrást – derült ki a GfK Hungária Sztár Monitor néven végzett kutatásából. A felmérés eredménye szerint a színészek többségét egész pályafutása alatt csak egy szűk réteg ismeri, hacsak nem szerepelnek valamelyik nézettebb televíziós csatornán. Ahogy Stohl András tette…

Stohlt annak ellenére ismeri a megkérdezettek 96 százaléka, hogy néhány éve már nem szerepel rendszeresen a képernyőn. Ugyanígy magas ismertséggel büszkélkedhet Kern And­rás, akit manapság szintén ritkábban látni. A harmadik helyre Alföldi Róbert (95 százalék) futott be a népszerűségi listán, aki első rendszeres televíziós szereplése, a Reggeli révén lett igazi híresség, s az X-Faktor mentoraként szinte családtaggá vált az otthonokban.

Ám az ismertség nem csak ajándék a színésznek, mert míg például Stohlt sötétben is felismeri minden hazánk fia, az már nem mondható el róla, hogy ugyanennyien szeretik is. A felmérés szerint az őt ismerők több mint fele meglehetősen negatívan vélekedik Buciról, míg Alföldi Róbertet az ismerők fele pozitívan, negyede pedig negatívan ítéli meg.

– A televízió a bulvár csúcsa, más lehetőség ma már tényleg nincs az ismertség megszerzésére, csak a képernyő. Dönteni kell, hogy valaki beszáll-e a játszmába vagy sem – mondta Réz András esztéta. – A szidás, gyalázás az ismertség része, s öngerjesztő folyamatként tovább növeli is azt. Ha valaki ismertségre válik, tudomásul kell vennie: azzal, hogy egyre többen ismerik meg, egyre többen alkotnak róla véleményt, s egyre többfélét. A záptojást és a virágokat is el kell viselni – folytatta a szakértő.

A felmérés eredményéről Stohl Andrást is megkérdeztük, de nem kívánta kommentálni.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek