Celeb

Ezeket a fenekeket több, mint 14 millióan imádják - fotókkal

S.G.

Létrehozva: 2014.01.10.

Lehet, hogy Jen Selter 14 millió követőt szerzett magának az Instagramon formás tomporával, ám közel sem az övé a világ leghíresebb feneke. A New York-i lány sikerén felbuzdulva összegyűjtöttük a világ kedvenc hátsóit.

Egy ilyen válogatást kifejezetten illetlenség lenne nem Jennifer Lopezzel indítani, aki a 2000-es éveket zenei karrierje mellett konkrétan a fenekével haknizta végig. Pályafutása felívelésével egy időben úton-útfélen azt hangoztatta, hogy mennyire szereti a hátsóját, és persze arról is rengeteget nyilatkozott, hogy tinédzser éveiben mennyi problémát okozott neki a méretes testrész. Elmondhatjuk, az anorexia térhódítása közepén ő hozta divatba a nagy és kerek feneket.

Persze nem ő volt az első, akinek tompora láttán nők és férfiak egyszerre csorgatták a nyálukat. Marilyn Monroe is előszeretettel mutogatta magát hátulról, a fotósok és a közönség pedig imádták a széles csípőjű színésznőt, aki pikáns fotóin gyakran pózolt úgy, hogy a képek láttán az ember legszívesebben belemarkolt volna a fenekébe. Monroe előtt pedig Rita Hayworth adottságait irigyelte a legtöbb nő.

A legnagyobb népszerűségnek és hírverésnek örvendő fenék egyértelműen Pippa Middleton tulajdona. Cambridge hercegnőjének húga egyetlen lenge ruhával ellopta a show-t nővére és Vilmos herceg elől az esküvőjükön. Pippának sikerült testvére segítsége nélkül világhírnévre szert tenni, és ehhez csupán egy fehér, testhez simuló ruhára volt szüksége.

Mások viszont előszeretettel dobálják le magukról a ruhát, hogy megmutassák nem mindennapi alakjukat. Közéjük tartozik Coco Austin, Ice T élete szerelme. Coco számos fórumon (Twitter, Instagram, Facebook) népszerűsíti döbbenetesen nagy és kerek fenekét. A nőnek egyébként annyira természetellenes hátsója van, hogy egyszer bevállalt egy tévés orvosi vizsgálatot, melyben élőben, szakember bizonyította be, hogy feneke soha nem látott plasztikai sebészt.

Azonban az elismerésre méltó fenék nemcsak a nők kiváltsága. A világon talán a legnépszerűbb férfi tompor David Beckhamhez tartozik. A focistát sokszor fényképezik alsógatyában, így nem meglepő, hogy 2013 egyik legnépszerűbb reklámja volt, amelyben Beckham tapadós gatyában szalad egy autó után. A főszerepet egyértelműen a tökéletes férfifenék játszotta a Guy Ritchie által rendezett spotban.

A sport egyébként elég sok világhírű feneket termelt ki, közülük is a legfigyelemreméltóbb Serena Williamshez tartozik. A teniszező nagy, izmos, gömbölyű fenekéről készült képeknek saját gyűjtőoldalai vannak az interneten. Nem lennénk meglepve, ha néhány, magát sportrajongónak tituláló emberről kiderülne, hogy csak azért ragad le egy-egy teniszmérkőzés előtt, hogy legeltethesse a szemét Williams domborulatain.

Vannak azonban olyan hírességek, akik a teljes névtelenségből jöttek és fenekük tette celebbé őket. Ez leginkább a brazil Andressa Soaresre igaz, aki azért lett az egész világon ismert, mert egész különleges ülőgumókkal rendelkezik. "Soares az a nő, aki azért híres, mert van segge" - írta róla a Vice. A lány csak a privát életében használja az Andressa nevet, hivatalos megjelenései során a "Görögdinnye nő" (Watermelon Woman) megszólítást preferálja.

+1 A kedvenc magyar fenekünk

Mint köztudott, a magyar lányok a legszebbek, úgyhogy nehéz dolog volt kiválasztani csupán egyet a hazai celebek hátsói közül. Végül Aleska Diamond mellett tettük le a voksunkat, akinek nemcsak tökéletesen van kidolgozva a feneke, de még egy vizespalackot is simán el tud rajta egyensúlyozni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek