Celeb

Zalatnay Cini 66 évesen is megmutatja a testét

Győrik L. Ferenc

Létrehozva: 2013.11.16.

Tizenkét erotikus képpel ad ki albumot Zalatnay Sarolta. Az énekesnő karrierjének ötvenedik évfordulójára készül, és valóban emlékezetessé teszi azzal, hogy hatvanhat évesen aktfotókon szerepel.

2001-ben Zalatnay Sarolta megdönthetetlen magyar rekordot állított fel: ötvennégy évesen mondott igent a Playboy magazinnak, az aktsorozatára pedig kilencvenezer olvasó volt kíváncsi. Talán ez a siker inspirálta Cinit az újabb meztelenkedésre.

– Jövőre lesz ötven éve, hogy a pályán vagyok: tervezek egy könyvet, egy új lemezt, és természetesen hatalmas koncertkörutat. Mindezek mellett szerdán polcokra kerül az úgynevezett Zalatnay Cini-album, amely reményeim szerint 2014-ben sok háztartásban kikerülhet a falra.

– Négy napon át reggeltől estig fotóztunk, és újra megmutatom magam a teljes testi-lelki valómban. Nincs mit szégyellnem, úgy érzem, ez a karrieremre is igaz – nyilatkozta a Borsnak Zalatnay, aki kizárólag lapunk olvasói számára ízelítőt is adott a tizenkét darabból álló fotósorozatból.

A képeken – melyeket munkatársunk már láthatott – Cini hol meztelenül hasal, hol cowgirlként pózol, máskor egy csinos kalapban réved a távolba. A képek közös nevezője, hogy mindegyiken megmutat valamit rubensi idomaiból, és ezzel alighanem páratlan vagányságról tesz tanúbizonyságot.

– Sophia Loren hetvenkét évesen szerepelt a Pirelli-naptárban 2007-ben, de azok pusztán erotikus képek. A Guinness Rekordok Könyvének már jeleztük, hogy megjelenik az albumom, így, ha igazak a hírek, világrekorder lehetek, mint a legidősebb közéleti személyiség, aki meztelen képeken szerepel – magyarázta a Borsnak Cini.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek