Celeb

Durva: SP kiköttette a VIVA TV-t

O. Zs.

Létrehozva: 2013.11.27.

SP megorrolt a VIVA TV-re, amiért a csatorna többhetes huzavona után sem hajlandó rendszeresen játszani az általa rendezett Egyenlőn világosság című videoklipet. A csatorna munka­társait nem érdekli a zenész véleménye.

A legnagyobb videomegosztón 101 ezren nézték meg pár hét alatt SP klipjét, ám ennek ellenére a VIVA TV csak éjfél és hajnali öt között hajlandó műsorra tűzni a tatabányai cigánysoron forgatott videofelvételt.

– Nekem nem érdekem, hogy játsszák az Egyenlők klipet, a vizuális részéért feleltem, ezért arról nem is beszélek. Egészen egyszerűen olyan mondanivalója és tartalmi szála van, amit fontosnak tartanék, hogy eljusson minél több fiatalhoz. A zenetévénél viszont nem így gondolják. Ezzel elérkeztem arra a pontra, hogy kiköttettem a VIVA-t és még néhány csatornát.

– Nem nézek tovább átlag alatti amatőr rapklipeket – fakadt ki SP, aki fontosnak tartotta leszögezni azt is, hogy nem felejtette el, milyen sokat köszönhetett énekesi karrierje beindulásánál a magyar zenei csatornának.

– Hálával tartozom azoknak, akik régen ott dolgoztak és támogattak. Nagyon örültem annak is, hogy nemrégiben a VIVA nyitni kezdett a rapzene felé. Talán ennek lett a következménye, hogy sok rossz minőségű munka került a fiatalok elé. Furák lettek így az arányok, amit nyilván nem az én tisztem minősíteni. Elfogadom a csatorna döntését, csak rosszul érint, mert számomra az elmúlt másfél év legfontosabb munkája ez a videoklip – árulta el SP.

A csatorna ennek ellenére nem foglalkozik a zenész-fotós véleményével. – Furcsa helyzethez vezetne, ha a legnézettebb ifjúsági zenecsatorna programját egy-egy előadó igényei szerint alakítanánk. Szerencsére erre megvannak a kollégáink, akik ehhez értenek, és nem egy ember ízlése alapján, hanem kutatások eredményeire támaszkodva szerkesztik a VIVA zenei kínálatát – mondta Lakinger József, a Viacom marketingvezetője. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek