Celeb

Bojkottot szerveznek a ByTheWay rajongói

Bors

2013. november 5. kedd 08:45

Kiakadtak a ByTheWay-rajongók, miután a fiúknak kellett távozniuk az X-Faktor vasárnapi adásából. Többen zokogtak, míg mások az interneten jelentették ki, hogy nem nézik tovább a műsort.

Nemcsak a ByTheWay tagjait, hanem a rajongóikat is mélyen megviselte a fiúk kiesése. A hívek tömött sorokban várták kedvenceiket az X-Faktor vasárnapi adása után, és az arcukra volt írva, hogy nem erre az eredményre számítottak.

– Egyáltalán nem értjük, hogy miért estek ki! Mi az elejétől nagy rajongóik vagyunk, SMS-t küldtünk és bíztunk benne, hogy eljuthatnak a döntőig is. Hoztunk nekik sütit és ajándékot, reméljük, ettől jobb kedvük lesz – mondták lebiggyesztett szájjal a tinédzser rajongók, Zsófi és Laura. A Facebookon hasonlóképpen siratták a srácokat.

„Én csak kisírt szemmel néztem a kép­ernyőt és annyit mondtam elcsukló hangon: a ByTheWay” – írta a közösségi oldalon Heffler Dóri. Egy másik rajongó, Orbán Tekla pedig annyira kiakadt, hogy suliba sem akart menni. „Nagyon szeretlek titeket. Most suliba sincs kedvem menni. Túlságosan feldagadt a szemem a tegnapi sírástól, és most is fojtogat”– közölte a tinilány.

Az idei második kieső, Tóth Marci sem rejtette véka alá érzéseit: „Emberek! Konkrétan megállt bennem a levegő. Végigsírtam az egész párbajt. Szerintem a két finalista párbajozott ma!”

De nem mindenki érzékenyült el, többeken a düh hatalmasodott el és a műsor ellen fordultak. „A BTW nem érdemelte meg, hogy kiessen! De tudjátok, mit mondok? Csesszünk ki az RTL-lel. Akinek már nincs kiért nézni, ne nézze többet” – buzdították a rajongókat egyesek szélsôségesen a közösségi oldalakon.

„Megfogadtam, hogy mindent megteszek, amit csak tudok, hogy a ByTheWay is befusson! Én már nélkületek nem fogom az X-Faktort követni” – bojkottálta Popp Linda is a műsort.

A rajongók szeretete némiképp vigasztalta a kiesőket, a sütik, ajándékok, plakátok enyhítették fájdalmukat, de a ByTheWay szépfiúja, Feng Ya Ou Ferenc azért elárulta, nála is eltört a mécses.

– Mindenki másképp dolgozza fel ezt, én megkönnyeztem, mert fáj a kiesés, de vállalom – árulta el a Borsnak a csapat szépfiúja, Feng Ya Ou Ferenc. Mentoruk, Szikora Robi a halál fogalmával hozta párhuzamba a srácok távozását. – Talán furcsa lehet, hogy ezt mondom, de valóban a fiúk rajongója lettem ez alatt a néhány hónap alatt. Biztosan nem engedem el a kezüket.

Természetesen csalódott vagyok, úgy gondolom, a rajongók nem érezték, hogy veszélyeztetett a ByTheWay, biztosra vették a továbbjutásukat, ezért nem szavaztak rájuk. Olyan lenne megmagyarázni a kiesésüket, mint megmagyarázni azt, hogy miért van a halál. Hát kiben van meg úgy az X-Faktor, mint ezekben a srácokban? Mi az X-Faktor, ha nem ez? – akadt ki a mentor.

További cikkek

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kihagyta a tizenegyest, a rendőrök védik a házát

metropol.hu

Curtis durván beszólt Krausz Gábornak: a felsője ütötte ki a biztosítékot a rappernél

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

magyarnemzet.hu

Bolhák és csótányok közt – Djokovics beperli az ausztrál kormányt

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

Prémium összehajtható mobilokkal készül a Xiaomi és az Oppo

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

origo.hu

Ezek voltak a legnagyobb üzletek a videójáték-iparban

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

mandiner.hu

Váratlan fordulat a hazánkat bíráló országjelentés kapcsán

nemzetisport.hu

Légiósok: Varga Kevin beállt, egy perc múlva gólt lőtt a Galatasaraynak

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó