Celeb

Berki Krisztián otthon ülő apuka lett

Böszörményi Lilla

Létrehozva: 2013.11.23.

Berki Krisztián úgy tartja karjában kislányát, mintha mindig ezzel foglalkozott volna. A kigyúrt testű, kemény üzletember vajszívű apuka lett: ­pelenkáz, büfiztet, és hétvégén otthon babázik.

Natasa Zselyke születésével felébredt az apai ösztön a hajdani aranyifjú Fradi-vezérben. Berki Krisztián nagy kedvvel tüsténkedik kislánya körül.

– Nagyon természetesen fogom meg a lányomat. Sokkal bátrabb vagyok, mint Pamela, ő a széltől is óvná. Én tornáztatom, tisztába teszem, és ez teljesen természetes számomra – kezdte Krisztián. – Nem is értem azokat a férfiakat, akik ódzkodnak megfogni a gyereküket, mert attól félnek, hogy kárt tesznek benne. Szerintem nemcsak anyai, hanem apai ösztön is létezik, ami azonnal előjön, amint megszületik a gyerek – mesélte az apuka, aki a kakis pelenkától sem retten meg.

– Etetés után megbüfiztetem, kitörlöm a popsiját, és tisztába teszem. Mindennap otthon vagyok a fürdetésre, és csak miután a baba elaludt, akkor indulok tovább dolgozni. Nagyon jó kislány, éjszaka nem sír, csak néha nyöszörög, ha nem evett eleget. De nem csodálkozom, hogy ilyen fegyelmezett, mert reggelente befektetem magam mellé az ágyba, és elmondom, hogy aznap miként kell viselkednie. ­Valami megváltozott bennem: én, az örök nyughatatlan, vasárnaponként kikapcsolt telefonnal pihenek otthon – árulta el az apuka.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek