Celeb

Horváth Éva kolbásszal diétázik

Bors

Létrehozva: 2013.09.27.

Keresve sem találhattak volna jobb reklámarcot az ősemberdiétának, mint Horváth Évát. A szexbomba ugyanis kolbásszal és szalonnával tartja formában magát.

Sokan azt hihetik, hogy az egykori szépségkirálynő, a modellekhez hasonlóan csak zöldséget eszik, hogy megtartsa irigylésre méltó vonalait. Ez azonban nagy tévedés. Éva a TV2-n futó Édes élet adásában is bizonyította csillapíthatatlan étvágyát. Autójával utazott, amikor előkapott egy szál kolbászt és csak úgy, magában jó ízűen elrágcsálta. A műsorvezető a Borsnak elárulta, hogy soha nem volt gondja a finom falatokkal.

– Igazi magyar lány vagyok ősembergyomorral. Szeretem a magyar ételeket és szívesen falatozom körömpörköltet, pacalt, kolbászt és szalonnát – árulta el a csinos műsorvezető, aki szerint húsimádatát vércsoportjának köszönheti. – Bizonyított tény, hogy a nullás vércsoportú emberek inkább húst esznek, míg például a B-sek a tejtermékeket preferálják.

Én laktóz-érzékeny vagyok, de gabonát sem eszem – tudtuk meg Évától, aki azt vette észre, hogy a jó étvágyú nőket a férfiak is jobban szeretik. – Amikor saláta helyett pörköltet rendelek sokan elcsodálkoznak, de összességében az a tapasztalatom, hogy a férfiak sokkal vonzóbbnak találják azokat a nőket, akik szeretnek enni.

Éva egyébként évek óta nem eszik kenyeret – húst hússal eszik –, ezért is döntött a paleodiéta mellett. – Tulajdonképpen eddig is ennek a diétának megfelelően étkeztem, csak mostanáig ez nem volt tudatos. Most, hogy betartom a szabályait, több nyers ételt fogyasztok, mindenféle olyan problémám – mint például a haspuffadás – eltűnt és teljesen fittnek érzem magam – fejezte be a műsorvezető, aki a diéta mellett jógával és futással tartja fent egészségét. 

Ezt ette az ősember

A paleolit diéta a paleolitikumban élt ősember táplálkozását követi. 2,4 millió évvel ezelőtt élt ősünk tökéletes összhangban volt a természettel. Azt fogyasztotta, amihez két kezével és egyszerű szerszámaival hozzáfért: bogyókat, zöldségféléket, gyümölcsöket, húst és halat. Nem ismerte a finomított, tartósított élelmiszereket, ahogyan az elhízást, a civilizációs betegségeket sem.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek