Celeb

Nudistáknál énekel a 25 éves Pa-Dö-Dő

Bors

Létrehozva: 2013.08.18.

A Magyar Naturisták Egyesülete tiszteletbeli tagjává választja Mariannt és Györgyit. A duci duó tagjai immár sokadik alkalommal, idén augusztus 19-én lépnek színpadra Délegyházán, de most minden eddiginél nagyobb buli várható. Az egyesület ugyanis idén ünnepli a harmincadik születésnapját.

– Ez a közösség olyan, mint egy nagy család – kezdi Falusi Mariann. – Eleve nagyon szimpatikus nekem a meztelenség vállalása, amit sokan összetévesztenek a magamutogatással, sőt valami perverzióval.

Ruhátlanul jövünk a világra, az öltözetet csak azért találták ki, hogy a hűvösben ne fázzunk. Mára azonban addig civilizálódott a világ, hogy a meztelen test látványát hajlamosak vagyunk összemosni a szexszel. Ezt a beidegződést egy nudista kempingben ki kell kapcsolni – magyarázza az énekesnő. – Nagyon sokszor voltam már kint napozni, fürödni, elmondhatatlanul felszabadító érzés a szabad ég alatt anyaszült meztelenül.

A kezdő naturistáknak persze vannak nehéz perceik, vicces látni az újonnan érkezőket, akik negyed- vagy fél órán át csak téblábolnak, mire ráveszik magukat a vetkőzésre. Aztán amikor rájönnek, hogy nem váltak sem erotikus játékszerré, sem gúny tárgyává, gyorsan feloldódnak. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy próbálja ki egyszer, milyen ruhátlanul úszni. Semmihez sem hasonlítható élmény.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek