Celeb

Hollywood bombázóit is megcsalják

Bors

2013. augusztus 13. kedd 15:45

A félrelépés mindig fájó téma annak, aki megtapasztalta, milyen felszarvazottnak lenni. Számukra vigaszt nyújthat, hogy még a világ legszebb nőinek kikiáltott hírességeket is megcsalják telhetetlen férfiak.

Cheryl Cole önéletrajzi könyvében írta le meglepő őszinteséggel, hogy lelkileg padlóra került, amikor kiderült férje, Ashley Cole hűtlensége. A férfi már 2008-ban megcsalta, de akkor az énekesnő adott neki egy újabb esélyt – amellyel a férj nem élt: két évvel később három nő is előkerült, azt állítva, hogy szexelt Cole-lal.

– Összeomlottam, és mivel bizalom nélkül nem működik egy házasság, jobbnak láttam, ha elválunk. Rengetegszer ültem otthon magányosan azon töprengve, hogy valójában nem is tudom, milyen ember a férjem. Annyira nem bíztam benne, hogy felkerestem nőgyógyászomat, vizsgáljon meg, nem kaptam-e valamilyen nemi betegséget.

James Gooding másfél év együttélés után csalta meg Kylie Minogue-ot. A modellt a szintén a kifutókon dolgozó Sophie Dahl csábította el. Az ausztrál énekesnő egy olasz étteremben tudta meg, hogy másik nővel osztozik a szeretett férfin. Óriási veszekedés után, a vendégek füle hallatára kötött útilaput párja talpára, majd sírva elviharzott. Kylie később azt nyilatkozta, hogy a munkamániájuk miatt romlott meg a kapcsolatuk.

Még a gyönyörű és temperamentumos Eva Longoria sem volt elég Tony Parkernek, aki több nővel is megcsalta. A kosárlabdázó férjnek vastag a bőr az arcán, ugyanis az egyik szeretője éveken át csapattársa és legjobb barátja, Brent Barry felesége volt. Másik ágyasát pedig a saját esküvőjén szedte fel, egy közös ismerős mutatta be őket egymásnak. A Szüle-tett feleségek színésznője az után döntött a válás mellett, hogy Parker telefonjában több száz félreérthetetlen tartalmú SMS-t talált.Sandra Bullockot tizenegy hónapon át vette hülyére Jesse James. A férfi egy tetőtől talpig tetovált lánnyal találkozgatott titokban, aki azt állította: fogalma sem volt arról, hogy Jesse még együtt van Sandrával. Állítólag erre akkor döbbent rá, amikor a színésznő az Oscar-gálán Jesse iránt táplált mély érzelmeiről szónokolt.

Halle Berry épp a James Bond-filmet forgatta Pierce Brosnannel, amikor megtudta, hogy Eric Benet számtalanszor megcsalta. A hír hallatán sírógörcsöt kapott, begyógyszerezte magát, és whiskit ivott rá. Az öngyilkossági kísérlet nem sikerült, így Berry nem az életének, hanem a házasságának vetett véget három évnyi közös élet után. A zenész később azt nyilatkozta, hogy azért lépett félre, mert túl sok házimunkát kellett végeznie otthon, és a szexuális életük is gyatra volt.Uma Thurman és Ethan Hawke látszólag harmóniában élt együtt éveken át, amikor kiderült, hogy a férfi egy modellel szűrte össze a levet, miközben a színésznő Kanadában forgatott. Hawke sosem ismerte el a félrelépés tényét a nyilvánosság előtt, de azt elmondta, hogy öt évig tartó házasságuk alatt számtalan problémájuk volt, mielőtt a válás mellett döntöttek. 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

ripost.hu

"Fogok kapni hideget-meleget" - Megszólalt a válásról az ötgyermekes magyar sztárénekes

origo.hu

Így búcsúztak gyermekei Csollány Szilvesztertől

vg.hu

Kétségek között tartja a világot az omikron

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

ripost.hu

Ez a hatalmas, kerek fenék nem kellett Tóth Dávidnak, talán megijedt tőle? - Fotó

ripost.hu

Ez mindent megváltoztat: súlyos bejelentést tett Szlávik János az omikronnal kapcsolatban

ripost.hu

Jaj, de kellemetlen: Fotóval üzent Csuti Kulcsár Edinának

origo.hu

Újra látták a rejtélyes kiskunsági fekete párducot