Celeb

Zámbó Krisztián: soha többé nem dolgozhatok

ozs

Létrehozva: 2013.07.01.

Zámbó Krisztián meggyőződése, hogy hírneve miatt sosem tudna civil munkahelyet találni magának. Jimmy fia ezért csak a showbizniszben látja a kiutat, de a siker ott is várat magára.

Fél éve már, hogy az X-Faktor legutóbbi szériája befejeződött. Úgy tűnik, az azóta eltelt idő kevés volt Zámbó Krisztiánnak, hogy a szekere futni kezdjen. Arra viszont elégnek bizonyult, hogy rájöjjön: saját lemez kiadásával aligha fog pénzt keresni.

– Nekem már jó néhány évvel ezelőtt megjelent az első saját albumom. Nem hiszem, hogy valaha adok még ki lemezt, mert nincs benne pénz. Egy-két új dalom mindig lesz, mert ez a feladatom, s ezt várja tőlem a közönségem.

De ha a lemezekről lemond, miből él meg? Elmegy kétkezi munkásnak? Jimmy fia azt mondja: tudja, hogy országosan ismertté vált fizimiskája miatt már sosem tapasztalhatja meg, milyen érzés lehet bejelentett munkahelyen dolgozni, s hó elején várni a fizetést.

– Már mindenki ismeri az arcomat, ezért nem nagyon tudok csak úgy elhelyezkedni egy átlagos munkahelyen. Énekesi szárnypróbálgatásaim elején már arra is volt példa, hogy elmentem állásinterjúra egy fuvarozó céghez, ahol pont az ismertségem miatt buktam el a melót. Az ügyvezető őszintén meg is mondta, hogy sajnálja, de nem hiányzik neki a médiafelhajtás.

– Először nem értettem ezt a hozzállást, de aztán elfogadtam és levontam a következtetéseket. Ez az eset is csak megerősített abban, hogy a sors nekem más utat szánt és követnem kell az álmaimat – magyarázta beletörődve Krisztián, aki ezek szerint már csak a show-
bizniszben tudja elképzelni a jövőjét.

– A pénz nekem is fontos, mint mindenkinek. Eldöntöttem, szórakoztatni szeretnék, hiszen ezzel az arccal más elfoglaltságot el sem tudnék képzelni. Mit tegyek, ez az életem? Nem akarom elkiabálni, de talán még idén végre elindul a saját tévéműsorom az egyik kereskedelmi csatornán – bizakodott a Zámbó Jimmy fia. O. Zs.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek