Vendéglátóipari vállalkozása miatt még a világot jelentő deszkákról is lemondott erre a nyárra Házibuli Attila. Az énekes több tízmillió forintot fektetett nemrégiben nyílt éttermébe.
A Muzsika Tv-n és a Prizma Tv-n nagy sikerrel futó Házibuli Attilával című műsor házigazdája régi álmát valóra váltva éttermet nyitott Egervár közepén.
– Vallom, hogy mindig több lábon kell állni. Kihasználtam a lehetőséget és több tízmillió forinttal betársultam egy nagy jövő előtt álló vállalkozásba. A vezetés a társam kezében van, aki egy remek vendéglátós, a felszolgálásból is kiveszi a részét, emellett pedig nagyon jó barátom. Eddig több, mint 200 millió forintot fektettünk az étterembe, de a minőség, a hangulat és a látvány önmagáért beszél, felveszi a versenyt bármelyik budapesti első osztályú hellyel – mesélte a Borsnak Tilinger Attila, aki tisztában van vele, hogy sok idő és munka, amíg a befektetés megtérül.
Éppen ezért az énekes-műsorvezető idén nyáron még a koncertezésekről is lemondott az biznisz miatt.
– Egervár nincs közel a fővároshoz, nagyon sok időt töltök most itt az indulás időszakában, így az idei nyáron fellépéseket is alig vállalok, de természetesen a Házibuli Attilával megy tovább, a műsorok készítésére mindig szakítok időt – nyugtatta meg az önkéntes színpadi száműzetése miatt aggódó rajongóit az előadó.
A cukrász végzettségű műsorvezető imád a pultban sürögni-forogni, amin a gyanútlan betérők gyakran meglepődnek.
Bangónak nem jött össze
Bangó Margit három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy egy cigánykonyhára specializálódott éttermet nyit a belvárosban.
A hely pár hónapja csődbe ment, pedig kifejezetten alacsony áron kínálta az ételeit.
– Egyszer csak a bérleti díjunkat megemelték kétszáz-ezerről havi egymillióra. A barátnőm, akivel üzlettársak voltunk, ak-kor közölte: Margit, bezárunk! Nem tudtunk volna kigazdálkodni ennyi pénzt – mesélte a művésznő korábban a Borsnak.