Celeb

Nem semmi: kétmilliós ruhában bulizik Győzike lánya

ozs

2013. június 7. péntek 08:45

Gáspár Győző egy kétmillió forintos ruhakölteményt hozatott elsőbálozó lányának Amerikából. Evelin méregdrága estélyije Jennifer Lopez egyik fellépőruhájának szakasztott mása.

Gáspár Győző és családja két év önkéntes száműzetés után a jövő heti VIVA Comet-gála vendégeként mutatkozik újra együtt a nagy nyilvánosság előtt.

Győzike úgy gondolta, a visszatérésüknek nagyot kell szólnia. Ezért a bomba nővé cseperedett Evelin lányának egy kétmillió forint értékű ruhakölteményt hozatott Amerikából, kimondottan erre az alkalomra.

– Elsőbálozó leszek, mert koromnál fogva még sosem vehettem részt semmilyen gálán. Nem mindegy, hogy miben vonulok végig a szüleimmel a vörös szőnyegen, ezért apa egy ugyanolyan hófehér ruhát rendelt, amilyet Jennifer Lopez viselt az American Idol döntőjében. A hozzá illő csodaszép karkötőt és nyakéket is kiválasztottam már a különleges cipővel együtt – újságolta a Borsnak Evelin, aki nemcsak a nagykorúvá válását ünnepli majd a gálán, hanem saját búcsúbuliját is megtartja.

– Bár a Comet napjára esik a 18. születésnapom, mégsem azt ünneplem meg apuékkal, hanem a búcsúbulimat. A vakáció helyett ugyanis idén is a sulit választom, visszamegyek a másodikat befejezni Miamiba. Ugyanoda fogok járni, ahol tavaly tanultam – árulta el Evelin.

Győzike meghatottan magyarázta, mekkora boldogságot jelent számára, hogy lánya egy méregdrága ruhában ünnepelheti felnőtté válását.

– Az emberek ducinak könyvelték el a lányomat. Evelin azóta 190 centi magas, vékony, igazi csaj lett. Amikor először megláttam a Jennifer Lopez-ruhában a próbán, nem mertem elhinni, annyira gyönyörű volt.

Egyéb ajándékot nem is kap tőlünk, mivel ez már nem divat Gáspáréknál. Ha ez a ruha nem lenne ennyire drága, akkor még meg is venném neki. 2008-ban egy percet sem gondolkodtam volna, mert akkor még jól futott a szekerünk – morfondírozott a büszke apa, aki nemcsak a költekezésből vett vissza, hanem a harsány öltözködési stílusán is finomított az elmúlt évek alatt.

– Megmondom őszintén, kicsit visszafogottabbra vettem a stílusom, mivel már sajnos nem huszonöt éves vagyok.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Felfoghatatlan tragédia: Furcsa zajra ébredt a házaspár, a következő percben holtan feküdt egyikük

borsonline.hu

Bangóné diplomabotránya nem az első a baloldalon

origo.hu

Megőrülnek a cicáért, mert pont úgy néz ki, mint Csizmás Kandúr

kemma.hu

Hetedszer is jó tanuló, jó sportoló lett az oroszlányi kajakos, Pordán Petra

origo.hu

A tudósok szerint megvan a szuperélelmiszer, ami véget vethet az éhezésnek

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

szon.hu

Nyíregyházi, nyírkarászi, tiszavasvári és ópályi lakosokat fogtak el a rendőrök szombaton

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: koronavírusos a góllövőlistát vezető Kay Smits

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján