Celeb

Rajongóitól félti babáját Balogh Edina

Bors

2013. május 2. csütörtök 08:55

Som-Balogh Edina a babája és saját maga biztonsága érdekében egy magánkórházban hozza világra májusban érkező kisfiát. Azért szeretne elbújni a kíváncsi szemek elől, hogy az intimitás varázsát senki sem vehesse el tőle.

Som-Balogh Edina már jó ideje nem látható a Barátok köztben, hiszen hamarosan világra hozza kisfiát, Noelt. A szép kismama terhessége utolsó heteiben már csak a születendő babára koncentrál. Otthon minden készen áll a kicsi fogadására, az utolsó hónapot már csak pihenéssel tölti, illetve azzal foglalkozik, hogy testben és lélekben is felkészüljön élete egyik legszebb és legmeghatóbb élményére. Hiszen a baba születésével megszületik az anya is, és nem mindegy, hogy ez milyen körülmények között történik.

A Bors megtudta, hogy az RTL napi sorozatának sztárja egy Budapest környéki magánkórházban hozza világra első gyermekét.  – Edina és Krisztián a baba biztonságát tartja a legfontosabb szempontnak. Ebben az intézményben pedig elismert szakemberek dolgoznak, akik a várandósság alatt is eloszlatták Edina minden kételyét, és arra is van lehetőség, hogy a köldökzsinórvérből az őssejteket levegyék.

Aztán az is fontos a számukra, hogy ebben az intim időszakban anyuka és babája a legnagyobb nyugalomban és biztonságban lehessen, hiszen ilyenkor akármilyen kedves is a rajongók érdeklődése, az is zavaró lehet – mondta el lapunknak egy a családhoz közelálló ismerős.

A színésznő aggályai tökéletesen érthetőek, hiszen egy közkórházban hiába van lehetőség külön szobát kérni, az esti fürdetésnél, a vizsgálatoknál az újszülötteket elviszik a csecsemőosztályra, ahol már a kismamák találkoznak egymással. Ráadásul ott egy csecsemős nővéren több kismama osztozik. Míg az Edináék által választott intézményben több ápolónő is segít a fiatal anyukának.

– Ebben a kórházban nincs mindennap szülés, így a szakápolók folyamatosan a mama és a baba mellett vannak. Mindent megmutatnak. A fürdetés, pelenkázás apró praktikáit, és a szoptatáshoz is sok jó tanáccsal látnak el. Így mire öt nap után hazamentünk a kicsivel, már nem féltem attól, hogy valamit rosszul csinálok.

Arról nem is beszélve, hogy a férjem is velünk lehetett egész nap, sőt ott is aludhatott. Az ételek pedig olyan finomak voltak, mint a legjobb étteremben – mesélt a Borsnak Ildikó, aki néhány hete szintén abban a kórházban hozta világra kislányát, ahol Som-Balogh Edina is tervezi.

A közeledő szülésről a Barátok közt Kingáját is szerettük volna megkérdezni, de ő ebben a témában nem kívánt nyilatkozni.

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

likebalaton.hu

Ez az amerikai sorozatsztár forgatott a keszthelyi kastélyban

life.hu

5 észszerű és hasznos újévi fogadalom, amit érdemes betartanod

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

kisalfold.hu

Negatív rekord - mutatjuk az új fertőzöttek számát egyetlen nap alatt megyénkben

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

vg.hu

Diplomáciával próbálják megelőzni az ukrajnai háborút

life.hu

Ebben az 5 csillagjegyben születnek a legtehetségesebb emberek

nemzetisport.hu

NB I: Örülnék, ha állandó bajnokesélyes lenne a Puskás Akadémia – Hornyák Zsolt

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete

origo.hu

Óriási fordulat a kínai okostelefon-piacon