Celeb

Megveszik ByeAlex kedvesét

B. M.

2013. május 21. kedd 08:35

Pihenéssel és alvással töltötte az elmúlt napot ByeAlex, aki vasárnap érkezett haza Malmőből az Eurovíziós Dalfesztiválról. A tizedik legjobb dal tulajdonosa nem érez elégtételt, csak örül.

ByeAlex megmutatta, hogy érdemes a közönség szeretetére. Az énekes és csapata vasárnap késő este érkezett haza az  Eurovíziós Dalfesztiválról, ahol a tizedik helyezést érték el. ByeAlexet tapsvihar fogadta a repülőtéren.

– Nagyon fáradtak vagyunk. Szerda óta naponta kétszer kellett fellépnünk több mint tízezer ember előtt, mert ugye ott telt házas próbák voltak, úgyhogy az egy rettenetesen fárasztó kör volt. De igyekeztünk, meg éreztük is, hogy szeretnek minket, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a skandináv országokból. Örülök neki, hogy hiteles maradt a dalom, és azt érezem, amit vállaltam és ígértem, azt megtettem – nyilatkozta a Magyar Televíziónak ByeAlex, majd taxiba szállt, és elhagyta a repteret.

– Alex alvással és pihenéssel töltötte a pünkösdhétfőt – mondta a Borsnak Bérczes Ádám, a CLS kiadó vezetője, ByeAlex menedzsere.

– Nagyon elégedettek vagyunk a tizedik helyezéssel. Már két svéd kiadó megkeresett minket, hogy kiadná a Kedvesemet, egy svéd énekesnő szeretné feldolgozni a nótát, valamint egy dán szerző is jelentkezett, aki lefordítaná a dalt. S ez még csak az Eurovízió utáni első nap – mondta a menedzser, akit arról is kérdeztünk, mi a véleménye a sok negatív véleményről, amely végigkísérte ByeAlex feltűnését a semmiből.

– Az eredménye mintául szolgálhat azoknak, akik fanyalogtak. Nem elégtételt érzünk, hanem öröm van a szívünkben, mert a pozitív eseményekre fordítjuk a figyelmünket. Alex egy nagyon tehetséges dalszerző, zenész. Szívesen írna dalt Zsédának vagy bármelyik magyar énekesnek, aki megkeresi. A dalverseny miatt elhalasztottuk a készülő lemezének felvételeit, úgyhogy most ez a következő feladat számunkra – mondta Bérczes Ádám. 

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

888.hu

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

origo.hu

Leszámolt a vásárlók vágyaival a Tesla, nem kapják meg, amit akarnak

mandiner.hu

Németh Zsolt: Az Európa Tanácsnak szerepet kell vállalnia a megromlott európai biztonsági helyzet megoldásában

vaol.hu

Meghalt egy férfi Szombathelyen, nem baleset történt - fotók

origo.hu

Az ember szemén látszik a halál időpontja

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

vg.hu

Megvan, hová temetik Csollány Szilvesztert

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

haon.hu

Rablást kísérelhettek meg egy Hatvan utcai ékszerüzletben

origo.hu

Így forgatták Tom Holland Uncharted-filmjének leglátványosabb akciójelenetét - videó