Celeb

David Beckham Victoria mellett is csajozott

2013. május 19. vasárnap 15:15

Visszavonult a földkerekség leggazdagabb focistája, aki soha nem számított a legjobbnak, mégis világszerte ismert. Neve brand, ő pedig sokkal több egy sportolónál: legenda, ikon, példakép.

David Beckham 1997-ig átlagos labdarúgónak számított, aki jóképűbb volt a többieknél, s jobb lábával ügyesebben rúgott, mint a társai.

Ám attól a perctől kezdve, hogy a Spice Girls énekesnőjével, Victoriával kezdett járni 97-ben, minden megváltozott körülötte. Egy évvel később ­je­gyezte el, 1999-ben vette feleségül a nála idősebb nőt, és attól fogva „Posh and Becks”-nek hívták őket.

Az írországi esküvőn 437 alkalmazott sürgött-forgott, az ifjú pár 150 millió forintnyi összeget költött a ­ce­re­mó­niára. Beckhaméknek azóta már négy gyermekük van: Brooklyn 14, Romeo 11, Cruz nyolc-, míg az első kislányuk, Harper kétéves. A keresztszülők között van Elton John énekes és Elizabeth Hurley színésznő is.

Ám a családi idill nem mindig volt tökéletes. Hiába vásároltak házat Angliában, Dubajban és Amerikában, hiába éltek a legnagyobb luxusban Spanyolországban, hiába mondhatták barátaiknak Tom Cruise-t és Katie Holmest, a focistának semmi sem volt elég.

2004-ben személyi asszisztense, Rebecca Loos előállt a sztorival: viszonyuk volt egymással. Később több nő is intim részleteket teregetett ki a kapcsolatukról, igaz, soha nem derült ki, hogy valójában hány hölggyel is feküdt össze a mintaférjnek hitt Beckham.

Victoriának azonban több esze volt annál, hogy emiatt szakítson, tökéletesen tudta, hogy a brand úgy erős, ha együtt maradnak, ezért összehoztak gyorsan egy kisfiút, aki a Cruz (Kereszt) nevet kapta, és bár Beckham spanyolországi időszaka eredményekben nem volt túlságosan gazdag, mégis termékeny időszak volt, a klub a négy év alatt 600 millió dollárnyi, azaz 136 milliárd forintnyi Real-portékát adott el, köszönhetően Beckham népszerűségének.

Éppen ezért bombaként robbant a hír: 2007 januárjában a labdarúgó bejelentette, a nyártól Los Angelesben folytatja karrierjét. Akkori edzője, Fabio Capello egy hónapra száműzte a csapatból, de amikor visszatérhetett, bajnoki címre vezette együttesét – élete egyik legjobb fél évét produkálva.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

tenyek.hu

20 milliót csaltak ki az idősektől

feol.hu

Újra bizonyított a székesfehérvári katonanő

magyarnemzet.hu

Novak Djokovics ajándéka sokkolta fiatal szurkolóját + videó

teol.hu

Eszméletlenre szívta magát a járdán talált spanglitól

life.hu

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Halle Berry 30 évvel ezelőtt - Fotó

metropol.hu

Nagyon durva baleset történt Újbudán! Fejre állt egy autó

origo.hu

Mellkisebbítő műtétje volt a magyar luxusfeleségnek

origo.hu

FONTOS: Magyarország első az oltások beadásában az EU-ban

sulilife.hu

Öt szabály, amit minden macskagazdinak ismernie kell