Celeb

Tóth Vera: Szilveszter kutyapózban lihegett

Létrehozva: 2013.04.08.

Tóth Vera nem tudta feldolgozni a Szombat esti láz legutóbbi adásának eredményét. Szerinte húga helyett a „majomkodó” Szilveszter gazdának kellett volna búcsúznia a versenytől.

A Szom­bat esti láz szavazói óriási meglepetést okoztak, ugyanis a nagy esélyesnek tartott Tóth Gabi, Markó Robi páros helyett – Vastag Csaba és Varga Iza mellett – a Gangnam style-táncot is előadó Szilveszter gazdát juttatták tovább a versenyben.

Így nemcsak a papírforma dőlt meg, hanem Tóth Vera is kibillent lelki nyugalmából, s érzéseit képtelen volt magába fojtani. Facebook-oldalán állt ki húga mellett, de nem a legelegánsabb formában: ugyanis Szilveszter gazda és profi táncpartnere produkcióját vette célkeresztbe.

– Tegnap este nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a „majomkodás”. Tudom, tudom, buta „kérdés” ez részemről, mert ez egy show-műsor, kell a cirkusz… De tartalom nélküli cirkusz, etetés, műcsillogás? (…) jaj, de vicces a Gangnam style, és hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben – értékelte Vera a Molnár Andrea által összeállított koreográfiát.

– Hidegen hagy Vera véleménye – nevetett Szilveszter gazda, amikor meghallotta lapunk munkatársától, az egykori ­Me­ga­sztár-győztes milyen jelzőkkel illette szombat esti táncát.

– A műsor után az anyukájuk odajött hozzám, és gratulált. Azt mondta, hogy le a kalappal előttem, mert becsüli azt az utat, amit bejártam eddig a műsorig. Sokan keverik a szezont a fazonnal, ebben a műsorban szórakoztatni is kell – magyarázta a döntőbe jutott versenyző, aki nem tartja fairnek, hogy a fotelből kritizálják.

– A másik Tóth lány álljon helyt a próbákon és mutassa meg a táncparketten, mit tud! Ha ő szebben és jobban tud táncolni, mint én, akkor elfogadom, hogy egy majom vagyok – vágott vissza a gazda.

Tóth Verát lapzártánkig nem értük el, menedzsere pedig nem adott lehetőséget, hogy kérdéseinket feltegyük az énekesnőnek. Bár húga – aki egyébként merész diszkótáncot is elôadott – kicsit elpityeredett, de szívből gratulált a döntőbe jutott párosnak. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek