Celeb

Palcsó Tomi öt dohányboltot nyit

Létrehozva: 2013.04.24.

Nyilvánosságra hozták a magyarországi dohányboltpályázatok nyerteseit: az üzletnyitók között élelmiszer-kereskedelmi nagyágyúk és a médiából ismert sztárok egyaránt szerepelnek.

Eredményt hirdetett a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt., így nyilvánossá vált, kik és hol nyithatnak trafikot bő két hónap múlva. Az index.hu által boncolt listán több kormányközelinek tartott név is szerepel, így a CBA igazgatósági tagjainak hatvan százaléka is a győztesek lelkesedésével vághat bele az üzletnyitásba.

– Tisztességtelen játék politikai színezetet adni az ilyesminek. Könnyű ismert nevekre fokuszálni egy hosszú listáról, de vajon érdemes-e? Nem lehet tudni, hány más élelmiszerlánc képviselője indult egyéni vállalkozókkal karöltve a pályázaton, ahogy azt sem, hány sikert tudhatnak magukénak. Ugyanakkor furcsa, hogy olyan embereket ér támadás, akik tevékenységük megkezdése óta a hazai termelők mellett tették le a voksukat a külföldiekkel szemben – közölte Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

A kosárlabdázó Báder Márton két üzletet is nyithat a XI. kerületben.
– Én kosarazom, nem politizálok. Lehet, hogy könnyű, de felesleges pártszínezetet belemagyarázni a győzelmembe. Akik ismernek, tudják, hogy komolyan veszem, amibe belevágok. Ezzel a pályázattal sokat foglalkoztam, külön szakember segítségét is kikértem. A szezon végéig a kosárlabdára koncentrálok, utána viszont erre a vállalkozásomra – közölte a Borssal a Szolnok centere.

A Megasztárból ismert Palcsó Tamás szintén a nyertesek között van, nem kevesebb, mint öt üzletet nyithat, egyet Zuglóban, négyet Csepelen üzemeltet majd.
– Örülök, hogy nyertem, ugyanakkor ünneplés és győztes láblógatás helyett sok-sok munka vár rám. Alig két hónapom van üzlethelyiségeket találni, alkalmazottakat felvenni, s arra, hogy megvalósítsam az üzleti terveimben szereplő összes ötletemet. Nem kizárt, hogy a népszerűségemet is bevetem a reklámozásba – összegzett az énekes, aki kikérte magának, hogy politikai támogatást kutassanak a sikerében.

A televízió képernyőjéről ismert időjós, Gaál Noémi neve is szerepel a jövőbeli dohányboltosok között.

– Megerősíthetem a hírt, de ez számomra is annyira friss és új, hogy ennél többet nem tudok mondani – zárta rövidre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek