Celeb

Kigúnyolták termete miatt a TV2 sztárját

Bors

Létrehozva: 2013.04.26.

Kész hölgy a gyermekek között – Timi a legmagasabb és a legidősebb Az ének iskolájában. Nem lehet könnyű érvényesülnie a csöppségek között, de a 14 éves lány korábban, élete nehezebb szakaszaiban is sikerrel vette már az akadályokat.

Ezt a dalt magam sem tudtam volna jobban elénekelni – Szulák Andrea mondta ezt Arany Timinek a szombati, Az ének iskolája tehetséggondozó felvételén. Pedig nehéz utat kellett bejárnia a 14 éves lánynak, míg idáig eljutott. Édesanyja beszélt Tímea gyerekkoráról.

– Karakán lány Timi, de nagyon érzékeny is. A magassága miatt kilógott az iskolatársai közül, sokszor gúnyolták – kezdte Arany Szilvia. – Ötödikes ko­rában annyira ma­ga alatt volt, hogy fontolóra vettük: kivesszük az iskolából. Szerencsére az otthoni beszélgetéseink eredményesek voltak, no és idővel az osztálytársai is növésnek indultak – árulta el az édesanya, aki mérhetetlenül büszke a lányára. – Timi az egyéniségével is kitűnt a többiek közül. Egy biztos, magassága miatt mindig idősebbnek nézték a koránál, s emiatt többet is vártak el tőle.

Timi előnyt kovácsolt a hátrányból. Ha tőle sokat vártak el, ő saját magának még magasabbra emelte a mércét. Azt a célt tűzte maga elé, hogy színész-énekesnő lesz, olyan, aki Amerikában is megmutathatja a tehetségét.

Ehhez persze segítség is kell: ezt meg is kapja majd Az ének iskolájában, ám hogy kitôl, ki lesz a tanára, az szombaton derül ki.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek