Celeb

Gregor Berni kihízza a jelmezeit

F. F.

Létrehozva: 2013.04.08.

Gregor Berni felszedett néhány kilót a télen. A máskor tökéletes testű színésznő alig várja a jó időt, hogy leadhassa a felesleget, mert nehezen viseli, hogy szorítja a farmernadrág.

Gregor Bernadett színésznőt sok nő irigyli gyönyörű alakjáért. A fekete díva sokat tesz azért, hogy negyven felett is jó formában maradjon, de az idei, végtelennek tűnő tél nem kedvezett a testedzésnek.

– Mindig elhatározom, hogy majd reggel megyek futni. Aztán kinézek az ablakon, és látom, hogy csepereg az eső, ami elveszi a kedvemet. Várom a napsütést, a tavaszt, addig nem kényszerítem magam arra, hogy fussak. Az ember szervezete jobban tudja, mire van szüksége. Ilyen időben egyáltalán nem akaródzik kimenni, inkább olvasni van kedvem – mondta a Borsnak a kétgyermekes családanya, aki a hangulatingadozáson kívül még egy „tünetét” észlelte a rossz időnek: a súlygyarapodást.

– Egy pár kiló felszaladt rám, amit rajtam kívül senki nem vett észre, de épp elég frusztráló egy nő számára, ha érzi, mennyire szűk rajta a farmerja. Az én koromban már illik odafigyelni erre, ráadásul a hivatásom miatt estéről estére szűk ruhákba bújok, és ez komoly visszatartó erő – tette hozzá Ber­ni. F. F.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek