Celeb

Erika: igenis rokonom Marsi Anikó!

B. M.

Létrehozva: 2013.04.20.

Marsi Erika segítséget várt állítólagos rokonától, de nem sikerül találkoznia vele. A takarítónőként dolgozó nő most utcára kerülhet.

Nem csak nehéz helyzetével, hanem most már azzal is meg kell küzdenie Marsi Erikának, hogy azt mondják róla: csak kitalálta a rokonságot híres unokatestvérével, a tévés Marsi Anikóval.

– Miért nem találkozik velem? Mert ő gazdag, én meg szegény? Nem vagyok szélhámos – mondta az asszony, aki azt állítja: Békéscsabán vannak a közös fényképek és egyéb bizonyítékok a rokonságra, ahol él.

Csak ideiglenesen jött fel Budapestre, hogy munkát találjon, és hirtelen érte a hírnév: amikor Hada Renáta újságíró megszólította őt az egyik bevásárlóközpontban, ahol takarítónőként dolgozik.

Beszélgetni kezdtek, Erika pedig elmondta, ki ő és milyen problémái vannak. Nem sokkal később újságírók rohamozták meg őt, és elsodorták az események.

– Jövő hónaptól se munkahelyem, se albérletem. Nincs hova mennem, lehet, hogy utcára kerülök. Nem tudok mit csinálni, tönkrement az életem – mondta elkeseredetten.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek