Celeb

Hien a tükörben leste meg magát

2013. február 16. szombat 10:45

Hien művészi érzékenysége nemcsak a színpadon mutatkozik meg. A No More énekesnője a képzőművészetben is jeleskedik. A vietnami származású lányt saját lelke és teste változásai is megihletik.

Kevesen tudják a Megasztár felfedezettjéről, Hienről, hogy nemcsak a hangjával, hanem az ecsettel is ügyesen bánik. Művészlélekként az önkifejezés minden formáját megragadja, ezért szeret fotózni, festeni, ruhákat díszíteni és sminkelni.

– Ez az életem, így érzem jól magam, ha alkothatok, ez az, ami energiát ad – kezdte a Borsnak Hien, akinek mint hangsúlyozza, fő profilja az éneklés, de a festészetről is nagy szenvedéllyel beszél.

– Már az iskolában imádtam a rajzórákat, gyerekkorom óta festek és fotózok, minden érdekel, ami a művészettel kapcsolatos, amin keresztül ki tudom fejezni az érzéseimet és meg tudom mutatni magam. A zene áll az első helyen az életemben, ebbe fektetem minden energiám, egy időre még a továbbtanulást is félretettem emiatt, éppen ezért kevés szabadidőm marad.

Nemsokára megjelenik a második lemezem is, amiben rengeteg munkám van. Amikor viszont már nagyon hiányzik a festés, órákig le tudom kötni magam – árulta el Hien, akinek még a felület is mindegy, szobája falát telerajzolta absztrakt formákkal.

A tizenkilenc éves lány barátairól és a természetről szokott képeket készíteni, a legtöbbször azonban mégis magán kísérletezik. Így született egy önaktép is tizenhét éves korában.

– Egy nagyon kedves barátomnak rajzoltam le magam. Végül egy picit sajnáltam, hogy odaadtam, mert nagyon jól sikerült – fűzte hozzá.– Mindig más sarkall az alkotásra, a világról alkotott képemet festem le, a művészi aktot pedig azért készítettem el, mert akkor ment át a testem egy nagyobb változáson. Sokkal nőiesebb lettem, amit mindenképpen meg akartam örökíteni – magyarázta az énekesnő, aki a képet a tükör előtt ülve rajzolta.

Hien egyáltalán nem jön zavarba a testiség ábrázolásától, ezt is a művészet részének tartja. Az sincs kizárva, hogy néhány év múlva újra megörökíti teste változásait.
 

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

ripost.hu

Ez az 5 leggyakoribb omikron tünet a gyerekeknél, amit minden szülőnek ismernie kell

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia

vg.hu

Koronavírussal került kórházba Kunhalmi Ágnes

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

nemzetisport.hu

Női kézi: rejtett kamerákat találtak egy német csapat öltözőjében

origo.hu

A kormány stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Autoliv autóipari vállalattal

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni