Celeb

Détár Enikő: sosem voltam nagy kedvenc

2013. február 5. kedd 11:45

Nemrég vesztette el az édesanyját, de nem akar fájdalmáról beszélni, ezért születésnapról, újrakezdésről, fotózásról és persze A Nagy Duettről esett szó Détár Enikővel a Frizbi stúdiójában.

Abban maradtunk, hogy ez nem szomorú beszélgetés lesz. Úgyhogy hadd bókoljunk: egyszerűen gyönyörű, ráadásul az élete sem hétköznapi. Nem gondolt még arra, hogy könyvet ír róla?

Nem, nem hiszem, hogy ilyesmire vállalkozom. Persze megfordult a fejemben, de ha olyan könyvre gondol, amivel tényleg tudnék segíteni, ahhoz túlságosan ki kellene tárulkoznom. Nem is magam miatt zavarna, hiszen már évekkel ezelőtt a kelleténél jobban beengedtem a nyilvánosságot az életembe, hanem a gyerekek miatt. Mi van, ha olyat írok le, amit ők nem akarnak?!? Mellébeszélni, kamuzni pedig nem akarok. 

Blogot viszont ír. Ön kinek a blogjába vagy a naplójába olvasna bele?

Leonardo da Vinciébe. Sőt inkább szeretnék belelátni az agyába. És egy időutazáson egyértelműen a reneszánsz korba repülnék vissza. Elképesztően vonz az a korszak.

Talán mert ön is képes a folyamatos megújulásra. Több darabban is játszik, amikor megkeresték, hogy A Nagy Duettben énekeljen, azonnal igent mondott?

Nem, de a családom, leginkább a férjem, Kari azt mondta, hogy ezt a műsort pont nekem találták ki, és végül meggyőzött. Jót is tesz a mostani időszakban, hogy állandóan leköt valami.

Néhány hét múlva születésnapja lesz. Hihetetlen formában van, mégis azt mondja magáról, hogy örök másodiknak született. Miért?

Mert így van. És amikor ezt mondom, nincs bennem semmiféle harag. Harminc éve vagyok színpadon, játszottam rengeteg főszerepet, de sosem voltam és nem is leszek „A Színésznő”. Harminckilenc évesen kezdtem tévézni, és azon a területen ugyanez a helyzet. Sosem voltam nagy kedvenc. Ha most azt kérdezné, mit csinálnék vissza, azt mondanám, tudatosabban építeném a karrieremet. 

Ha másik karriert választhatna, mivel foglalkozna?

Gyerekkoromban orvos akartam lenni, és most, felnőtt fejjel is csak azt tudom mondani, hogy ez érdekel. Mindenképpen emberekkel foglalkoznék, érdekel a pszichológia is. De annyi munkám van, hogy nincs időm ilyesmin gondolkodni, és bár lehet, hogy örök második vagyok, de színészként nem tartom magam alkalmatlannak a pályára.

Azt mondta, megbánta, hogy túlságosan beengedte a nyilvánosságot az életébe. Ha a Playboy újra megkeresné, már nemet mondana?

Többször is megkerestek az elmúlt években, és nemet mondtam. Szóval nem úgy ébredek reggelente, hogy jaj istenem, hívjanak már fel, hogy modellt állhassak! De én azt az elvet vallom: soha ne mondd, hogy soha! 

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

ripost.hu

Ez az 5 leggyakoribb omikron tünet a gyerekeknél, amit minden szülőnek ismernie kell

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia

vg.hu

Koronavírussal került kórházba Kunhalmi Ágnes

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

nemzetisport.hu

Női kézi: rejtett kamerákat találtak egy német csapat öltözőjében

origo.hu

A kormány stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Autoliv autóipari vállalattal

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni