Celeb

Pert vesztett Chris Rock ellen a magyar aktmodell

F. F.

Létrehozva: 2012.12.23.

Chris Rock tagadja, hogy bármi törvényellenes történt volna közötte és Zsibrita Mónika között. Befejeződtek a több mint tíz éve folyó tárgyalások: a színész ellen tizenkét vádpontot ejtettek.

A békéscsabai születésű modell több mint egy évtizede pereskedik a hollywoodi színésszel Chris Rockkal. Rock és a magyar modell 1998-ban találkozott majd bújt ágyba egy szállodában. Mónika várandós lett és kislánya 1999-ben megszületett, ekkor nyújtott be apasági keresetet Rock ellen. A DNS-tesztek azt bizonyították, hogy nem Rock a gyermek apja. Egy évvel később a modell azzal vádolta Rockot, hogy nemi erőszak történt és orális szexre kényszerítette őt. A felek egy bizalmas egyezséget kötöttek, ám ezt Rock felrúgta, mikor egy amerikai beszélgetős műsorban kitálalt az ügy részleteiről.

Mónika és a színész perpatvara egyre zavarosabbá vált, Zsibrita még egy, a színész ondóját tartalmazó zsebkendőt is megőrzött, hogy bebizonyítsa állítását. Rock tagadott és felbérelt egy magánnyomozót. Csakhogy a bíróság birtokába került egy rögzített telefonbeszélgetés, amelyen elhangzik, hogy a nyomozó kezében tartja az ügy rendőrségi jegyzőkönyvét – ez szabályellenes. A magánnyomozó most börtönben ül.

Mónika azt is állította, hogy többször betörtek hozzá, s ellopták a lányáról készült képeket. Ezért ismét beperelte Rockot, lehallgatással, a magánszféra megsértésével és illegális behatolással vádolta. Rock kérelmezte ezen vádak elejtését a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságtól. A héten egy kivételével ez megtörtént, csupán a szerződésszegés vádját nem ejtették ellene.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek