Celeb

Katalin babájáért aggódik Nagy-Britannia

Bors

2012. december 5. szerda 08:45

Orvosai még napokig kórházban akarják tartani Katalin hercegnőt. Súlyos az állapota, nem marad meg benne semmilyen táplálék. A brit sajtó a betegségéből arra következtet, hogy ­Vilmos felesége talán ikreket vár.

Noha egész Anglia örömmámorban úszik, mióta a királyi udvar hétfőn hivatalosan is megerősítette, hogy Vilmos herceg felesége gyermeket vár, az örömbe máris üröm vegyül – adta hírül a Daily Mail nyomán szinte az összes brit lap.

Kate Middleton ugyanis a hyperemesis gravidarum nevű betegségben szenved, és ez sajnos korántsem az ilyenkor szokásos reggeli rosszullét: a kismama naponta akár ötvenszer is hányhat, alacsony vérnyomás, illetve fejfájás kínozza, idővel pedig kimerültség és súlyveszteség léphet fel nála. Ezért elővigyázatosságból a londoni VII. Edward Király Kórházban ápolják. ­Min­den­esetre udvari hírek szerint a magzat egészséges.

A brit sajtó merész következtetést vont le a harmincéves Katalin állapotából: a hercegnő ikreket vár. A betegség ugyanis általában akkor fordul elő, ha az anyuka két babát hord a szíve alatt.

A brit koronához tartozó Ausztráliában már fogadásokat lehet kötni arra, hogyan nevezik majd a trónörököst, míg Nagy-Britanniában mindenki azt találgatja, kire hasonlít majd a gyerek.

– Szinte mindenki arra tippel, hogy ha lány lesz, úgy néz majd ki, mint Katalin kiskorában, ha pedig fiú, akkor Vilmosra fog hasonlítani – mondta el a TMZ-nek egy lelkes angol. – Biztosan aranyos lesz, még akkor is, ha örökli a méretes hercegi hallószervet – célzott Vilmos elálló fülére. – Ha kislány lesz, vélhetően édesanyja szív alakú arcát és gyönyörű kék szemét kapja. Az pedig nem valószínű, hogy szőke lesz – jövendölte a brit férfi.

A nyolcadik hétben járó Katalin hercegnőt, akit még pár napig biztosan a klinikán tartanak, és infúzióval táplálnak, aggódó férje, Vilmos herceg tegnap kétszer is meglátogatta. A járókelők elmondták a Daily Mailnek, hogy a kispapa, azaz Vilmos lehajtott fejjel szállt ki autójából, és körül sem nézett, úgy rohant gyengélkedő asszonyához.

A pár egyébként karácsonyig nem akarta bejelenteni a királyi családnak sem az örömhírt, de Katalin rosszulléte közbeszólt, nem lehetett tovább titkolni az állapotát. 

További cikkek

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Ez is érdekelhet

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

5 tipp az intim egyensúly fenntartásáért

magyarnemzet.hu

Bangóné még nem adta vissza az országgyűlési mandátumát

szon.hu

Véletlenül lőtt a vadász, 2 kilométerrel odébb meghalt egy újfehértói ember - Nem érzi magát bűnösnek

origo.hu

Emiatt halnak meg sokan szex közben

nemzetisport.hu

Kerékpár: Bernal több műtéten esett át, súlyos állapotban van

origo.hu

Megbírságolta az egyik legnagyobb hazai biztosítót az MNB

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben